Седмичен хороскоп за 25 - 31 декември 2023

6
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Овен

Овните ще имат активна седмица, свързана с пътувания, движение и комуникации, благодарение на което представителите на знака ще успеят бързо да разрешат работни проблеми и да подобрят финансовата сфера на живота. Вероятни са неочаквани срещи със стари познати в края на седмицата: те ще донесат приятни емоции и топло състояние на носталгия. Препоръчително е да прекарате новогодишната нощ със семейството и близките си. На празничната трапеза трябва да седнете напълно подготвени – с красиви ярки дрехи, бижута, грим и прическа. Традицията да си пожелаеш нещо по време на звъна на часовника ще бъде важна за онези Овни, чиито надежди и планове са свързани с романтичната сфера на живота. Визуализирането на образа на бъдеща сериозна връзка по време на ритуала на правене на желание ще ви помогне бързо да постигнете целите си и да ускорите осъществяването на мечтите си.

Телец

Телците ще трябва да посветят по-голямата част от седмицата на организационни въпроси. Това ще се случи поради вероятна промяна в плановете за новогодишната седмица. Явно нещата ще трябва да се коригират поради професионални или семейни проблеми. И ако професионалните проблеми могат да бъдат разрешени достатъчно бързо, тогава проблемите с роднините ще изискват повече време и усилия. Но преди Нова година представителите на знака ще се справят с всички проблеми и шансовете да прекарате новогодишната нощ в хармонична и приятна атмосфера ще се увеличат няколко пъти. Най-добрите условия за празнуване на Нова година са комфортът, така че Телците трябва да осигурят на себе си и своите близки уютна и комфортна среда, като се погрижат предварително за достатъчно количество храна и напитки, като вземат предвид евентуалната поява на неочаквани гости . По-добре е да изключите мазните и пикантни храни от вашата празнична диета, като дадете предпочитание на леките храни.

Близнаци

До уикенда Близнаците ще бъдат заети с бизнес - професионалната сфера ще изисква значително внимание и усилия. Някои представители на знака ги очакват промени, свързани с длъжността им - може би ще им бъде предложена по-престижна работа. Бизнесмените ще са заети с изготвянето на план за годината, който ще трябва да бъде представен на партньори от чуждестранни компании. Романтичната сфера ще спре до края на седмицата, когато представителите на въздушния знак ще забавят деловата си активност, а след това с изненада ще се озоват на празничната трапеза, заобиколени от хора, които вече са се погрижили за всичко. Препоръчително е Близнаците да празнуват Нова година у дома - алкохолът трябва да бъде изключен, а пожеланията, които правите, трябва да са посветени на семейството и близките ви.

Рак

Раците ще бъдат потънали в предпразнична подготовка и семейни грижи, свързани с купуване на подаръци, организационни въпроси и помощ на близки. Доброто настроение ще осигури не само успешен завършек на годината в работата и бизнеса, но и отлични финансови резултати, които ще ви позволят да отпразнувате Нова година по начина, по който отдавна сте искали. Романтичната сфера ще зарадва необвързаните с нови запознанства в средата на седмицата, които по-късно ще прелеят в интересна и активно-игрива комуникация. Препоръчително е да отпразнувате празника в удобни и комфортни дрехи, а пожеланията, които отправяте, задължително трябва да са свързани със себереализация и творчество.

Лъв

Лъвовете ще водят социален начин на живот почти през цялата седмица, пълен с различни видове събития: срещи, корпоративни партита, детски матинета и коледни елхи. През уикенда представителите на знака най-вероятно ще бъдат малко уморени и затова ще поверят почетната отговорност да организират празника на своите близки. Здравето може да има лек спад в средата на седмицата и затова е по-добре да се погрижите предварително за предотвратяването на настинки. Препоръчително е да празнувате новогодишния празник във весела компания от приятели и роднини, но извън дома, на неутрална територия. По-добре е Лъвовете да свържат желанията си в новогодишната нощ със семейството, децата, близките и дома - те имат всички шансове да се сбъднат през следващата година.

Дева

Девите ще са заети с грижи за външния си вид и пазаруване през цялата предновогодишна седмица. Някои от най-смелите представители на този земен знак решават да направят радикални промени в обичайния си имидж - ще променят прическата, цвета на косата, стила на облекло и дори грима, като предпочитат по-смели образи. Представителите на знака са закупили подаръци за своите близки предварително, но някои приятни добавки могат да бъдат направени точно преди празника. Препоръчително е да празнувате Нова година сред природата, далеч от градската суматоха, в малка компания от най-близките ви хора. Пожеланията, които се отправят по време на звъна на часовника, трябва да са насочени към романтичната и професионалната сфера, които Девите ще трябва да се научат да съчетават хармонично през следващата година.

Везни

За Везните седмицата ще донесе активни пътувания и много срещи през първата ѝ половина. Тези, чиято професионална дейност е свързана с изкуство, продажба на луксозни стоки и финанси, ще трябва да се справят с особено много проблеми. Активната работа ще ви помогне значително да подобрите финансовото си състояние и ще ви даде добри перспективи за следващата година. Здравето обещава да бъде стабилно. Можете да се предпазите от преумора, като коригирате ежедневието си в полза на повече сън. Приемът на витамини и подходящи хранителни добавки значително ще помогне за това. По-добре е Везните да празнуват основния празник в компанията на позитивни хора, например приятели или роднини, които могат да създадат весело и леко настроение в новогодишната нощ.

Скорпион

Новогодишната седмица ще донесе много интересни събития за Скорпионите. Първо, те ще могат блестящо да решават внезапни проблеми в работата, с което не само ще могат да спечелят благоразположението на ръководството, но и да получат прилична парична награда. Някои представители на този воден знак ще успеят да получат по-висока позиция или специален статут, което ще отвори врати към недостъпни досега области. Здравето ще бъде добро и известна умора през уикенда ще бъде компенсирана от домашна почивка и спокоен начин на живот. Препоръчително е да празнувате Нова година в спокойна атмосфера и в удобни дрехи. В същото време е по-добре да не претоварвате празничната маса с храна, като предпочитате плодовете и леките напитки. Препоръчително е Скорпионите да напишат на хартия желание, направено по време на звъна на часовника, и да го изгорят на пламъка на златиста свещ.

Стрелец

Стрелците ще бъдат завладени от събития и празненства, каквито ще има в изобилие през цялата седмица. В същото време ще трябва да се погрижите за много организационни въпроси, като се грижите не само за подаръците, но и за декорирането на помещенията и избора на музикален съпровод. Такава активна позиция не само ще създаде отлична репутация, но и ще ви помогне да спечелите нови приятели и фенове. Доброто здраве ще бъде осигурено от висок дух и добър сън, както и умерена консумация на сладкиши и алкохолни напитки. По-добре е да прекарате Нова година с най-близките си хора, у дома, в непосредствена близост до удобно легло или диван. Желанието, което отправяте, трябва да е свързано с материални постижения, придобивки и здраве - това са най-важните теми за Стрелците през следващата година.

Козирог

Цяла седмица Козирозите ще са заети с организирането на новогодишни празници и ще трябва да поемат почти целия обем работа. Изправени пред известна инертност от страна на близки хора, представителите на знака в началото ще бъдат малко обидени, но след това ще мобилизират ресурсите си и ще се захванат активно за работа, което ще повиши мотивацията на приятелите и семейството. През декември Козирозите ще бъдат заети да мислят за бъдещия си живот и да правят планове за бъдещето. За януарските представители на земния знак са възможни драматични промени в живота. Здравето ще бъде доста стабилно, но превантивните мерки срещу настинки са много желателни. Препоръчително е да празнувате Нова година в голяма компания от роднини и приятели, като обърнете достатъчно внимание на церемониалните и развлекателни части на празника, декорирането на помещенията и подреждането на масата.

Водолей

Препоръчва се на Водолеите да започнат да почистват пространството си за Нова година, включително процеса на „разчистване“ - освобождаване от ненужни неща, дрехи или предмети. Това важи не само за дома, но и за работното място, колата, чантата или раницата. Този процес ще ви помогне да подредите мислите си и ясно да формулирате желанията и плановете си за следващата година. Професионалните грижи ще бъдат натоварени до края на седмицата, особено за тези, чиято работа е свързана с медицина, социални услуги и преподаване. Препоръчително е да прекарате празничната нощ в спокойно състояние, в комфортна обстановка и с приятни хора. Някои представители на този знак обаче ще предпочетат да се наспят добре в новогодишната нощ, тъй като планират много активно начало на следващата година.

Риби

Рибите ще прекарват голяма част от времето си в търсене на подаръци за любимите хора, както и в приключване на работните процеси. Тези, които участват в бизнес процеси, банкиране и анализи, може да имат проблеми с отчетите. Въпреки това, благодарение на помощта на колеги и приятели, представителите на знака ще успеят да изпълнят всички задачи навреме, освобождавайки уикенда за приятни домакински задължения. Повечето ще предпочетат да прекарат уикенда в кухнята, създавайки нови ястия за предстоящото новогодишно тържество. Препоръчва се празникът да се празнува у дома, а пожеланията да са свързани със сферата на романтиката. На Рибите се препоръчва да седнат на новогодишната маса в красиви дрехи, а бижутата от злато, сапфири или цитрин ще донесат на представителите на водния знак усещане за истинска магия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари