Седмичен хороскоп за 13 - 19 ноември 2023

0
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Близнаци - напрегната работна обстановка, напрежение за Лъва, Скорпион - видим напредък

Овен

Ще сте доста раздразнителни, което може да навреди на личните ви отношения. На работното място ще се появят проблеми, с които ще се наложи да се справите незабавно. Старайте се да довършвате започнатото, затрудненията ще са временни. Ако сте си наумили, че трябва да сменяте работата си, проверявайте редовно актуалните оферти.

Телец

Финансовото ви състояние ще е стабилно. Не е изключено да получите допълнителни приходи. За сложните проекти разчитайте на партньори, с които работите отдавна. Преглеждайте постъпващите към вас оферти от всякакъв характер. Положително ще има такива, от които да се възползвате.

Близнаци

Обстановката на работното място ще е напрегната и леко неприятна. Още в първите дни ще установите, че някой се опитва да ви „подложи динена кора“. Преценявайте изказванията си и не споделяйте подробности от личния живот, които биха могли да навредят на имиджа ви. Не прекалявайте с разходите, финансовото ви състояние ще е доста неустойчиво.

Рак

Приходите ви ще са стабилни, възможно е да получите и допълнителни. Ако сте заделили финансови запаси, може да ги инвестирате в недвижимост. Ще получите предварително изчислените постъпления, само ако сте избегнали или предвидили евентуалните рискове. Вслушвайте се в мнението на близките при оформяне на дългосрочни сделки.

Лъв

Ще сте доста по-ангажирани, отколкото предполагате. Изведнъж може да установите, че всичко ви идва в повече – и професионалните, и домашните задачи, а и разходите, които сте принудени да направите. Отношенията у дома почти непрекъснато ще са напрегнати именно поради невъзможността ви да свършите всичко навреме и по най-добрия начин. Постарайте се да запазите спокойствие и да не използвате близките си за „боксова круша“. Приятните преживявания ще се случват именно в семейството.

Дева

Задачите ще са сложни, разнородни и взаимносвързани. Ще се налага да се занимавате едновременно с няколко неща като не всички ще са приятни. Преговорите с деловите партньори ще вървят трудно, но е във ваш интерес да ги довършите, защото ще засягат дългосрочното развитие на бизнеса ви и стабилността на финансовите постъпления. Разпределяйте разходите си икономично и избягвайте рисковете, дори да ви изглеждат минимални.

Везни

Проблемите ще са предимно на работното място и то защото част от колегите ще пренебрегват задълженията си и ще се опитват да ги прехвърлят на някой друг. Видим напредък ще отбележат работещите в сферата на програмирането и информационните технологии. Ще постигнат успехи и имащите собствен бизнес в областта на логистиката и търговията с бързооборотни стоки. За разгръщане на проектите ще са ви необходими допълнителни средства. Ако не разполагате с такива, ограничете инициативата.

Скорпион

Съществените астрологични събития ще са изцяло във вашия знак. Седмицата ще започне с Новолуние и ще завърши с навлизането на Марс в поредния нов цикъл. Силите ще ви стигнат за всичко. С каквото и да се заемете, напредъкът ви ще е видим. Не се доверявайте прекалено на хора, които не са доказали, че може да им се вярва. Ако отскоро сте на работа е възможно да получите първото повишение.

Стрелец

Сериозните разправии ще са предимно у дома. Усетите ли, че обстановката се нажежава, опитайте да се уедините, да подредите мислите и стремежите си. Не е изключено да прекратите връзка, която отдавна е изгубила смисъла си. Отношението на околните може да създаде впечатлението, че прекалено много изискват от вас и то неоснователно. Светъл лъч в ежедневието ще бъде времето, прекарано в компанията на приятелите. Позволявайте си го по-често.

Козирог

Успехите ще са основно в професионалната сфера. Усилията и старанието ви ще бъдат забелязани, високо оценени и поощрени. Голяма част от текущите проблеми ще бъдат решени екипно и то благодарение на взаимните симпатии между вас и колегите ви. Не се опитвайте да променяте характера на връзките си – деловите като лични и обратно. Смесването на приоритетите ще се окаже несполучливо. Бъдете готови за някои компромиси, за да не повтаряте едни и същи грешки.

Водолей

Кратките пътувания както и краткосрочните договори ще са сполучливи. Що се отнася до стартиране на по-мащабен бизнес, за предпочитане е да изчакате. Вероятно ще се наложи да издирите допълнителни ресурси или да усвоите допълнителни знания. Ако бизнесът ви е отскоро, вероятно ще можете да го разширите. Организирайте си по-често импровизирани забавления със семейството. Ще останете доволни.

Риби

Дълго ще помните преживените събития. Ще получите важна информация, с чиято помощ ще си обясните някои случили се преди време неуспехи. Ще успеете да възстановите прекъснати към момента отношения и да забравите предишните неприятности и взаимни обвинения. Не прекалявайте с разходите и не бързайте с нововъведенията.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари