Седмичен хороскоп за 16 - 22 ноември 2020

0
Виж седмичния хороскоп за всички зодии
Виж седмичния хороскоп за всички зодии

Овен

Овенът трябва да помни за законите на баланса, за да остане на повърхността и да не прави неща, за които може да се съжалява. За хората от този знак започва време, когато всичко трябва да е в баланс.

За да поддържате баланс, първо трябва да приоритизирате и планирате нещата. Астролозите препоръчват да планирате предварително.

Освен това те не трябва да споделят плановете си с другите: това е изпълнено с неочаквани повреди, проблеми и неуспехи.

Телец

Работната седмица ще бъде много продуктивна. Астролозите наричат ​​периода от 16 до 20 ноември изключително благоприятен. Звездите и планетите дават на Телеца много енергия и творчество. За да станат още по-продуктивни, хората от този знак трябва да се отърват от страха, безпокойството и негативните мисли . Всички тези емоционални боклуци пречат на развитието.

През уикенда енергията на звездите рязко ще спадне, затова астролозите съветват Телецът да почива повече, да не предприема дълги пътувания.

Близнаци

За Близнаците домашната енергия и аурата на комфорт ще бъдат спасение. Тя може да бъде нарушена от неща, които привличат неприятности , от които трябва да се отървете възможно най-скоро. Най-добре е тази седмица да поддържате дома чист. Струва си да откажете да приемате гости и да запазите спокойствие.

Голям успех очаква Близнаците, заети в интелектуалната сфера. Хората от този знак ще могат да вземат решения по-бързо. Необходимо е да поемете отговорност и да не се страхувате да признаете грешки пред себе си и пред хората, замесени в общи дела. Това ще даде на Близнаците уважение от другите.

Рак

Всеки човек има свои таланти, които може просто да не бъдат разкрити. Звездите ще помогнат на Раците тази седмица в тази трудна задача.

Рак тази седмица могат да променят живота си към по-добро. Ще трябва да се доверите на интуицията си, която ще ви подскаже верния път. Няколко полезни съвета могат да дадат близки хора. Астролозите съветват да обръщат голямо внимание на външния вид, особено на тези Раци, които сега търсят сродна душа.

Лъв

Звездите ще засилят съпричастността на Лъв и те ще могат много бързо да разберат кой лъже и кой казва истината. Също така за хората от този знак ще бъде по-лесно да вземат правилните решения. Късметът е на страната на Лъвовете и то почти през цялата седмица. Само в неделя и понеделник трябва да бъдете по-внимателни по отношение на бизнеса.

Седмицата от 16 до 22 не е за рискове и приключения. Това е много обещаващо време за тези, които искат да спечелят превъзходство чрез работата си, за тези, които са спокойни и упорити. Други ще трябва да приемат факта, че нищо просто не се случва в момента. За да увеличите доходите, ще трябва да работите по-усилено и да бъдете по-малко мързеливи.

Дева

Възможно е жизненият път на Девата да се обърне в нова, благоприятна посока. Трябва да приемете всякакви промени и да не ядосвате съдбата за факта, че нещо не върви по план. В отношенията с близки хора ще трябва да проявите повече сдържаност: в противен случай можете да се скарате много.

Астролозите съобщават, че това е идеалният момент за умишлена крачка в любовта или работата. Можете да научите нещо полезно за ново място или човек, в когото Девите са влюбени. Няма нужда да бързате, за да пропуснете етапа на събиране на информация.

Везни

Везните трябва да се справят с негативно настроение и апатия, особено в края на седмицата. Но за Везните е важно да останат реалисти.

Успехът ще последва уверени хора. Звездите и планетите са в положение, при което Везните ще имат много енергия и мотивация. Време може да се инвестира не само в работа, но и в любов. Това важи особено за тези, които вече са във връзка.

Скорпион

Скорпионите имат много благоприятно време да търсят нов път в живота.

Трябва да вземете съдбата си в свои ръце.

Звездите и планетите ще дадат на Скорпионите много сила и увереност, така че си струва да отделите малко време за смяна на работата, излизане на среща и успех в нов бизнес. Сега е моментът да направите това, което отлагате. Възможно е тази седмица хората от този знак да успеят да се превърнат в най-добрата версия на себе си.

Стрелец

За Стрелеца звездите ще помогнат да се отдели важното от второстепенното, да се определят приоритетите. Това е идеалното време за работа и бизнес. Най-вече ще има късмет за тези, които се занимават със спокойна и монотонна работа или са в движение. Комуникацията с клиенти и колеги може да бъде разочароваща.

В семейството забравените кавги и конфликти могат да напомнят за себе си. Но това е изненадващо приятен период за романтично бягство. Можете да отидете някъде с половинката си за смяна на обстановката. Също така ще бъде полезно да ходите заедно да пазарувате, да се срещате с общи приятели.

Козирог

Козирозите трябва да помнят, че в периода от 16 до 22 късметът не се усмихва два пъти. Ако има възможност за успех в бизнеса, в любовта или нещо друго, по-добре е да се възползвате от това. Козирозите ще имат нужда от смелост и решителност. Също така хората от този знак ще могат да видят първите последици от наскоро взетите решения.

Възможно е и дори е необходимо да се извърши одит на къщата, като се отървете от боклуци, неработещо оборудване, стари неща. Можете да почистите информационното пространство – да изтриете ненужни снимки, контакти в социалните мрежи.

Водолей

Зодиакалните знаци изразяват чувствата си по различни начини. Всеки има различни идеи за любовта, така че не можете да използвате еднакви принципи в отношенията с различни хора. В средата на ноември Водолеят трябва да бъде гъвкав и готов да прави компромиси.

В бизнеса и в работата е време Водолеят да действа възможно най-решително. Резултатът няма да закъснее. Астролозите съветват да не споделят планове с никого, особено с най-амбициозните. По-добре да устоите на изкушението – да не харчите много пари. Това е добър период за печелене на пари, но не и за пазаруване.

Риба

Най-големите врагове за Рибите през тези седем дни ще бъдат съмненията и скептицизмът. Астролозите съветват да се търсят източници на доверие, да се общува по-малко с хора, които непрекъснато се съмняват в начинанията им. Също така опитайте да намерите баланс между работа и почивка, за да не се преуморявате.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари