Седмичен хороскоп за 11 - 17 септември 2023

1
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия
Вижте седмичния хороскоп за всяка зодия

Динамична седмица ни очаква с много непредвидени събития

Повече за всяка зодия вижте в седмичния ни хороскоп.

Овен

Още в началото на седмицата ще усетите прилив на сили, който ще ви стимулира към набелязване на перспективни и глобални задачи. Нищо лошо няма в това, но само на теория, защото заемайки се с практическата им реализация непрекъснато ще се натъквате на проблеми. Ще сте по-полезни за самите себе си, ако се ориентирате към текущите, обозрими и изпълними дейности. Така, дори нещо да не се получи, ще имате шанс за втори опит.

На допълнителни финансови постъпления могат да разчитат държавните служители и работещите във финансови учреждения.

Телец

Тревогите, а и радостите преобладаващо ще са свързани с отношенията. Недоразуменията ще са на всички нива и с всички видове връзки. На моменти може да получите усещането, че говорите с всичките си събеседници на различни езици. Преди да се ядосате окончателно и да предприемете действия, за които бихте съжалявали, помислете много добре за последствията и се запитайте дали „повредата не е във вашия телевизор“.

Може би не другите не ви разбират, а вие не се изразявате достатъчно ясно. Не е подходящо в този период да променяте работното място, ако не сте подготвяли процеса предварително или обстоятелствата не ви принуждават.

Близнаци

Непредвидените събития основно ще са в деловата сфера. При необходимост от уреждане на въпроси, зависещи от държавната администрация ще се наложи да се възползвате от услугите или съдействието на приятели. Бихте могли да се справите и самостоятелно, но за по-дълъг период от време. За да напреднете в професионален план или пък да подобрите, стабилизирате позициите си ще трябва да усвоите някакви допълнителни нови познания.

Не е изключено да са срещу заплащане и то за ваша сметка като разходът ще се отрази на бюджетния баланс в посока намаление, естествено. Част от започнатите проекти ще изостанат, приходите от тях също ще се забавят. Решите ли да ги форсирате, загубите може и да се увеличат.

Рак

Някои отношения ще стигнат до критичната си точка и ще трябва да се замислите заслужава ли си да ги поддържате, след като предизвикват у вас само отрицателни емоции. Помислете за последствията, преди да стигнете до окончателното си решение каквото и да е то. И във въпросните последствия включвайте самите себе си, своите предпочитания и емоционално спокойствие.

Не залагайте на новите контакти, докато не сте се убедили в потенциала им. Перспективните планове обсъждайте само с най-близките си хора, на които можете да разчитате безусловно. Въздържайте се от обещания, които биха ангажирали времето и силите ви прекалено дълго.

Лъв

Не приемайте драматично предчувствието за неприятности, което на моменти може да ви връхлита. Почти сигурно е, че никакви сериозни промени няма да се случат в живота ви. Преживяванията ще са преобладаващо положителни и свързани със започнати, но недовършени дейности. За част от тях ще се появят подходящите условия, а за друга част – подходящите хора.

В процеса на работа ще подобрите отношенията си с колега или делови партньор, с когото към момента сте доста дистантни и във вечни противоречия. Установявайки, че мнението ви е било погрешно, би било правилно да направите първата крачка към сближаването.

Дева

Две са астрологичните събития на предстоящия период във вашия знак - Новолунието, а веднага след него преминаването на Меркурий, управителят ви, в директно движение. Ще уредите въпроси, които по някакъв начин са свързани с документи. В случай, че търсите работа, ще попаднете на предложения, отговарящи на очакванията ви. Ако пък са ви обещали някакви бонуси, повишаване на заплатата, преместване на по-подходящо място, то най-после се бъде изпълнено.

Що се отнася до работните условия, в началото може и да ви се сторят не чак до там благоприятни, но с течение на времето, ще се убедите, че са съвсем приемливи.

Везни

Анализирайте ситуацията и помислете дали не е подходящо да обновите и реконструирате бизнеса си. Успешни ще са сделките със задграничните партньори. Напредък ще имат специалистите и собствениците, работещи с дигитални технологии, както и фрий-ленсърите. Работодателите ще повишат приходите си, ако се ориентират към набиране и въвеждане в процеса на работа на млади специалисти с висока степен на образование.

Приходите ще са пряко свързани с положените усилия, умението за работа в екип, старанието за намиране на допълнителни източници на доход. Опитайте се да се освободите от рутината и натрупаните илюзии.

Скорпион

Събитията ще са предвидими и няма да се налага да бързате. По-ниското темпо на работа ще ви предпази от грешки и ще можете да обмисляте решенията си в детайли. Обстановката на работното място ще е леко напрегната заради опитите не някои колеги да ви въвлекат в интриги с цел да навредят на името и позициите ви. Каквато и да е целта им, обаче, ще се убедите в твърдението, че и лошата реклама е полезна.

В крайна сметка, не само няма да ви попречат, а даже ще привлекат вниманието върху вас и ще повишат популярността ви. Част от дейностите ви ще са свързани в някаква степен с допустим риск, който при подробен анализ на последствията няма да е фатален. Не е изключено да станете обект на проверка от страна на контролните органи.

Стрелец

Стремежът към напредък ще е по-голям, отколкото личните ви възможности. При подобни обстоятелства е за предпочитане да намалите оборотите и да се откажете от стартиране на нови идеи. Причини за безпокойство, обаче, няма. Може да не напреднете бързо, но пък позициите ви ще останат стабилни.

Финансовото ви положение ще е леко неустойчиво. Приходите ще се разминават с очакванията ви както по време на получаване, така и по количество. Въздържайте се от рискови инвестиции и не давайте пари на заем. Допълнителни парични постъпления бихте могли да получите от кратки поръчки или бързи сделки в интернет.

Козирог

Източник както на положителни, така и на отрицателни преживявания ще са семейните, роднинските, приятелските, а в известна степен и романтичните отношения. А причината за поява на спорове или на радост ще е материална и ще се свежда до пари, имоти, жилище или някаква друга скъпа вещ, обект на придобивка или загуба. Каквито и да са разправиите, очакванията, допълнителните ангажименти, независимо от характеристиката им, окончателният ефект от тях ще е положителен, защото те ще бъдат прекратени.

Където се е налагало да се разпределят имоти, ще бъде уредено, където се е налагало да се продаде или закупи жилище, ще се случи, на когото се е налагало да получи или погаси заем, ще го направи и в този ред на мисли периодът е благоприятен.

Водолей

Аналитичните ви умения ще са изключително силни и лесно ще осъзнавате логиката на процесите, оставяйки емоциите на заден план. При подобни обстоятелства обикновено напредвате бързо, особено ако събитията са предвидими и лишени от изненади. Ситуацията, като всяка друга, не е еднозначна. Положителното е, че успявайки да се ориентирате бързо ще ви е нужно много по-малко време за изпълнението на каквато и да било дейност.

Отрицателното, че липсата на разнообразие може да ви отегчи, а като ви е скучно ставате раздразнителни. Доверете се на въображението, заемете се с нещо лесно, но гарантирано полезно като подобряване и усъвършенстване на домашния интериор. Преди да стартирате, задължително си осигурете активното съдействие на близките.

Риби

Със сигурност ще осъществите замислите си, но не толкова бързо, колкото ви се иска. Ще се налага да се занимавате с едни и същи въпроси по няколко пъти, да внасяте корекции, да подобрявате и усъвършенствате резултатите. Тези факти не бива да ви тревожат. Понякога стратегията на костенурката е по-ефективна от тази на заека.

Видимите промени ще засегнат професионалния ви статус и то в посоката, към която се стремите. Не прекалявайте с разходите. Пристъпите на разточителство със сигурност ще предизвикат недоволство у близките и ще се превърнат в основна тема за разправии.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари