Сажди "валят" в Русе

15
За това алармираха русенци в социалната мрежа
За това алармираха русенци в социалната мрежа Снимка: Facebook / Данаил Карапанов

За това алармираха русенци в социалната мрежа

"Какво се случва, някакво обгазяване, целият град е в дим?" Това попита русенецът Данаил Карапанов в социалната мрежа.

"Доколкото виждам, основното замъгляване идва откъм посока Бяла... аз живея на високо и докъдето ми стигне погледът, е като в мъгла... и ужасна миризма на изгоряло", добавя Карапанов.

Публикацията моментално предизвика множество коментари на русенци, на които им е омръзнало да ги тровят. Хората споделиха, че във въздуха се носят доста едри сажди, мирише на дим и е замъглено. Някои граждани предположиха, че вероятно горят стърнища в Румъния и вятърът носи саждите към Русе, което неведнъж се е случвало, за съжаление... Сигнали за задимяване има в центъра на Русе, в квартал "Здравец", в района на завод "Дунарит".

Има и жители на града, които подходиха с чувство за хумор, като заявиха, че "така ни се струва" и това е "предизборно", визирайки изказване на директора на РИОСВ - Русе Цонка Христова. Преди дни Христова вбеси русенци с коментара си: "Ами, то това състояние на въздуха не е от вчера. Защо точно сега протестирате?"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    14
    .......
    Изгоря надписа на Бяла "1300"
  • 2
    13
    Избирател
    Това е предвестник,на новия кмет.Показва какви боклуци се боря за кметското място. Оная адвокатка,Рени Стефанова,е толкова продажна,че би продала и майка си,ако си струва.Лично съм сърбал попарата.Оня С С,мангустата,е търмък,даже надминава,сегашния Пенчо. Какви времена идват само.
  • 10
    12
    Клецко Пенчев
    За 7 000.00 лева бруто заплата, толкоз. Подкупите отделно, ама и те малки, по 50-100 иляди леуа на пракинг, дзикъл, савод около градо. За една къштъ на село стигнаа де. Айде на среча на День Победъй 29
  • 18
    11
    Дани
    Не знам дали валят сажди, ама питам кога ще завалят оставки!!!! Общинският съвет е вреден за гражданите!!!! Корупция и шуробаджанащина!!!!Аман от некадърници!!!! Разкарайте бизнеса от жилищните пространства!!!! Нека да бъдат ситуирани в бизнес сгради!!!
  • 14
    10
    Пънчо Клецков
    Адаш, стадо слонове самци да ти разорат задното дворче така както ти разора Русе.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари