САЩ: По първоначални данни ракетата, паднала в Полша, е изстреляна от украинските сили

2
Джо Байдън определи като "малко вероятно" ракетата да е изстреляна от Русия
Джо Байдън определи като "малко вероятно" ракетата да е изстреляна от Русия Снимка: © CNN/TTXVN

Джо Байдън определи като "малко вероятно" ракетата да е изстреляна от Русия

Първоначалните анализи показват, че ракетата, която се взриви на полска територия и отне живота на двама души, е била изстреляна от украинските сили срещу наближаваща руска ракета, предаде АП, позовавайки се на американски официални лица, пожелали анонимност.

Според тях това е станало на фона на вчерашния масиран ракетен залп по електроенергийната инфраструктура на Украйна, предаде БТА.

По-рано и американският президент Джо Байдън определи като "малко вероятно" ракетата да е изстреляна от Русия.

А полският държавен глава Анджей Дуда заяви, че няма категорични доказателства кой е изстрелял ракетата, експлодирала в село Пжеводов до границата с Украйна. Ракетата "най-вероятно е руско производство".

Украйна все още разполага с оръжия от бившия СССР и Русия, включително система за противовъздушна отбрана С-300, отбелязва АП.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    19
    До 17
    Точно начина ти на писане е еднакъв пе прибит кондом с усмивчиците и и смеха но то това е едно на ръка. Само изчуканите педераси като тебе си го пишат и лайкват два пъти пидираст
  • 3
    18
    LOL или усраински трол
    Като гледам добре го поемаш от наркомана зеле! Да вземете там групата на наркоманите педераси да си прережете вените, че малко в повече ни идват сапунените ви издеяния! Катп ви е толкова мила усрайната що сте тука бе позьори дезертьори??? И с тея усмивчици си личи къв треторазряден педераст си. Пс: хайл зеле опа кенефа усрайна пропадна.....
  • -7
    17
    До 16
    Ся, колега, слабоумните тролчета ще кажат, че пак пиша с нов ник! Ама МНОГО са прости тези същества. А на умните въпроси няма как да ти отговорят, щото в злобата и омразата си са заслепени за ИСТИНАТА! Но Той Господ вижда и тролчетата ще си получат заслуженото, също като рушлямските окупатори и убийци на жени и деца! ;)
  • -12
    16
    LOL
    Забавни сте рушлямските утрепки :) Най-добрия приятел на Путлер, новопровъзгласен от него за генерал на ислямските орди, самият генерал Кадиров заяви публично в телеграм, че трябва да завладеят Европа и да водят джихад срещу европейците. Как се чувствате от това изявление на възлюбения ви генерал, повелител на рушлямските резаци? Жените ви готови ли са да посрещнат резаците с отворени крака? Изглежда това не ви притеснява особенно, май са свикнали да ги отварят редовно за мургавите, защото на путлеристите ви става само пред портета на Путлер и Кадиров :D
  • 4
    15
    Русенец
    Урката педал яко троли само да ти кажа че еврейчето няркоман ЗЕЛЦЕ Е РЯЗАНИЯ умствено изостанал боклук
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари