Сашка Васева и Каракачанов се сродиха

0
Дъщерята на военния министър каза "Да" на племенник на фолклегендата
Дъщерята на военния министър каза "Да" на племенник на фолклегендата

Щерката на вицепремиера и военен министър каза "Да" на племенник на фолклегендата.

Фолклегендата Сашка Васева и вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов вече са роднини!

Вчера дъщерята на Каракачанов – Деница, се врече във вечна вярност на избраника си. Никола и Дени се ожениха пред погледите на най-близките си хора след пет години връзка. Младоженецът отишъл в дома на булката и поискал ръката й от семейството й, разказа преди месеци самият министър.

"Това е едно прекрасно събитие, което очакваме всички с нетърпение. Моят племенник не желае да се дава много гласност пред медиите за сватбата. Всичко ще се проведе в тесен семеен кръг, само с най-близките" - споделя Сашка Васева часове преди щастливото събитие, като не скри вълнението си за предстоящия празник, пише България Днес.

Таткото на булката също не искаше да се дава гласност, че щерка му се омъжва. Каракачанов дори не си взе отпуск за тържеството и не е обсъждал сватбата с никого от министерството.

За да не може непоканени да безпокоят младоженците в така важния за тях ден и да не се вдига излишен шум, мястото, където двамата отпразнуваха брака си, се пазеше в дълбока тайна до последно. Най-упоритите слухове са, че Деница и Никола са се забавлявали с гостите си в дядовата къща на Каракачановия род в Трявна. Сега имотът на Дончо Каракачанов е превърнат в модерен хотел.

Министърът на отбраната харесва зет си. Никола, който е израснал в Кърджали, бил уважителен и успешен млад момък, достоен да сподели живота си с Деница.
Честито на младото семейство!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари