Съпругата на Кристиано Роналдо: Не можете да подценявате най-добрия играч в света!

1
Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньора
Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньора Снимка: Getty Images

Сестрите на португалската звезда също разкритикуваха старши треньора

Сестрите на Кристиано Роналдо разкритикуваха старши треньора на португалския национален отбор Фернандо Сантош за решението му да остави прочутия им брат за втори пореден мач като резерва. Днес португалците паднаха с 0:1 от Мароко и напускат Световните футболни финали още на четвъртфинал.

Съпругата на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес също разкритикува статута му на резерва в профила си в социалната мрежа Инстаграм.

"Днес вашият приятел и треньор сбърка с решението. Този приятел, за когото казваш толкова много думи на възхищение и толкова много уважение. Същият приятел, който, пускайки те на терена, видя как всичко се промени, но беше твърде късно. Не можете да подценявате най-добрия играч в света и най-мощното оръжие, което притежавате. Точно както не можете да се застъпите за някой, който не го заслужава. Животът ни дава уроци, днес не загубихме, днес се учихме", се казва в поста на Джорджина, предава БТА.

Самият Роналдо се появи като смяна в 52-ата минута, записвайки своя 196-и мач в националния тим на страната. Кристиано Роналдо определено изостри атаките на "мореплавателите", но накрая напусна терена със сълзи на очи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари