Съпругът ми научи по трудния начин защо жените изневеряват

0
Сега, когато попадам в групата на жените, които са изневерили на своите съпрузи, знам, че с изневярата бягах от себе си
Сега, когато попадам в групата на жените, които са изневерили на своите съпрузи, знам, че с изневярата бягах от себе си

Марина е блогър, която от време на време пише текстове на сайта YourTango.

Този път е написала текст за причините, поради които е изневерила на съпруга си. В него напълно открито написала, как се чувствала тогава и как се чувства сега, пише struma.bg.

Как можа да ми го причиниш, да го причиниш на нас? Коя си ти и за кого съм се оженил аз?", викаше съпругът ми със сълзи в очите, когато разбра, че имам любовник . През цялото това време аз стоях пред него и треперех, в шок, без думи и без идея какво да направя. Аз го разочаровах. Сега, когато мисля за това осъзнавам, че всичко, което ще кажа или направя не би го успокоило в този момент. 

Неговата любов към мен се превърна в презрение и омраза – в очите му станах чудовище. Когато приключи нашия брак, през главата ми минаваха какви ли не мисли: Защо? Защо изневерих? Защо му причиних такова нещо на човека, който е внимателен, забавен и щедър? Никога не ми е направил нищо лошо.

Ако бъда съдена, докато четете това, разбирам. Това е в човешката природа. Но, повярвайте ми, че никой не ме порицаваше повече, отколкото аз самата. Но сега напълно разбирам защо жените изневеряват . За съжаление и съпругът ми сега разбира това. След много мислене, най-накрая разбрах, че ме накара сам да го разочаровам в търсене на фалшиво щастие.

По времето, когато се случи изневярата аз търсех щастие навън, мислейки че всички мъже на света съществуват, за да ме ощастливят мен. Вярвам, че това си го мислех, защото не бях щастлива в брака с моя бивш съпруг. Всъщност, всичко свързано с аферата ме удари, още повече ме обърка и ме направи нещастна.

Урокът, който научих

Сега, когато попадам в групата на жените, които са изневерили на своите съпрузи, знам, че с изневярата бягах от себе си и че сама съм отговорна за своето щастие и нещастие. Моето щастие не е ничие задължение – само мое. криех всичко, вместо да говоря искрено, вярвам, че бях лош човек, защото съпругът ми вече не ме привличаше.

А, не можех да му кажа, че сексуално не ме привлича. Вместо да бъда искрена, станах “ лош човек “ и изневерих. Но отново мълчах, защото смятах, че никой няма да ме обича, както ме обичаше той. Моята нужда не е грешна, но моите действия бяха. По времето, когато имах афера, страстта в моята връзка беше мъртва. Исках той да ме желае и да се старае. 

Но връзката ни потъна в ежедневието, в нея нямаше забавления. Исках да се освободя от това, така че реших да постъпя егоистично (да го разочаровам). Имах възможност, възможност за избор, но аз реших да тръгна по този път сигурна, че решението е в аферата Затова съветвам всички жени, които са на крачка да изневерят на партньора си добре да се помислят какво ще спечелят от това. Ако търсите щастието, аз ви гарантирам, че няма да го намерите, защото то се намира във вас.

 Днес не съжалявам, за това, което направих, а само за болката, която причиних. Съпругът ми с развода ми даде най-добрия подарък – възможност най-накрая да намеря щастието, което се крие в мен.

Източник: Struma.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари