Самюел Джаксън на агнешки чревца в София

0

„Хм, никога досега не съм виждал такива предложения в меню. Никога!“

Това написа холивудският ас Самюел Джаксън във Фейсбук към снимка, която е направил с изброените манджи в ресторант „Манастирска Магерница“ на столичната ул. „Хан Аспарух“, сподели Монитор.

Кино любимецът е у нас за снимките на филма Hitman's Bodyguard. Офертите за обяд, които са го озадачили гласят:“агнешка главичка“, „агнешки чревца в масло“ и други крехки вътрешности, задушени в лук и мента. И това естествено дава повод на последователите му да го подкачат с кино аналогията.

Рано сутринта днес жълтите павета бяха затворени заради екшън сцените, а самият Джаксън публикува във Фейсбук фотос на „Ал. Невски“, където е упоменал, че това е днешната локация. Хилядите му почитатели радушно го приветстват с добре дошъл, като някои го съветват да опита българска бира, а други го канят да види и катедралата във Варна. Трети пък, явно не доразбрали, го питат: “Това къщата ти ли е?“. Джаксън е пристигнал в петък привечер и веднага е отбелязал присъствието си в София с констатацията, че тук е хубаво и топло. И понеже постът му в социалната мрежа гласи „Welcome to Sofia, Bulgaria“ веднага се намират остроумници, които твърдят, че това звучи като София Вергара – една от актуалните диви на Холивуд. Звездата от „Криминале“ е отседнал в района на Народния театър, от където се любува на столичната архитектура.

Той е намерил време и да си направи селфи пред президентството, но останал изгубен в превода и пита приятелите си знаят ли какво гласи надписа над главитге на гвардейците.

Тези дни се очаква да кацнат и другите топ актьори от лентата – Гари Олдман и Райън Рейнолдс.

Режисьор е Патрик Хюз, чието име стои зад филма "Непобедимите 3", също сниман у нас. Самюъл Джаксън и Раян Рейнолдс ще останат в България около три седмици. Гари Олдман, на който му се пада да е злодеят във филма ще снима у нас само за седмица.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари