Емилия Кларк едва не прегазила Самюел Джаксън с "Лада"

1
Колата не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала
Колата не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала Видео: NOVA

Колата не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала

Secret Invasion е следващият супергеройски сериал на Marvel. Към този момент сериалът може да се гледа в Disney+. В него на фокус е Ник Фюри /Самюел Л. Джаксън/ - единственият човек, който може да избави света от заплаха.

Актрисата Емилия Кларк /"Аз преди теб", "Аквамен и изгубеното кралство", "Соло", "Терминатор: Генезис" и др./, наскоро сподели, че в една от сцените едва не е прегазила колегата си Самюел Л. Джаксън с "Лада", предава NOVA.

Колата като цяло не ѝ е била позната и се е учудила, че има 10 педала. Актрисата даже оприличи "Ладата" на трактор и призна, че не е имала достатъчно време да разучи ръководството. Въпреки това екипът ѝ е споделил, че няма време и би трябвало да работят. Тогава Емилия е споделила, че ще се оправи, само че в един миг вместо спирачката, е натиснала газта и за малко не е прегазила Джаксън.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари