Самолет се разби в жилищен район във Флорида

0
При инцидента загинаха няколко души
При инцидента загинаха няколко души

При инцидента загинаха няколко души

Малък самолет се разби в парк за мобилни домове в югоизточната част на американския щат Флорида и уби няколко души, съобщиха местните власти, цитирани от БГНЕС.

"Мога да потвърдя, че имаме няколко смъртни случая както от самолета, така и в мобилните домове", заяви на пресконференция Скот Елерс, началник на пожарната служба в крайбрежния град Клиъруотър.

Инцидентът е станал в 19:00 ч. (00:00 ч. по Гринуич), малко след като на близкото летище е получен сигнал за проблем със самолет, каза Елерс.

Пожарникарите потушиха пожарите в парка за мобилни къщи "Бейсайд Уотърс", причинени от разбилия се самолет.

Според началника на пожарната най-малко три къщи са били повредени от огъня, а четвърта е била пряко засегната от самолета.

Жителите на другите къщи са невредими, допълва той.

Пилотът на самолета, едномоторен Beechcraft Bonanza V35, е съобщил за отказ на двигателя преди инцидента, съобщават местните медии, като се позовават на Федералната авиационна администрация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари