Само една гимназия в Русе няма да отвори врати

2
В област Русе 7 общини и общо 27 училища са с преустановен учебен процес
В област Русе 7 общини и общо 27 училища са с преустановен учебен процес

В област Русе 7 общини и общо 27 училища са с преустановен учебен процес

Бедствено положение заради снеговалежа и навяванията е обявено в редица общини на Североизточна България. На повечето места вече не вали, но има участъци с преспи. През нощта продължиха да работят екипите на снегопочистващите фирми. Има много населени места без ток.

В област Русе 7 общини и общо 27 училища са с преустановен учебен процес - това са Борово, Бяла, Ветово, Две могили, Иваново, Сиво поле и Ценово, предава БНР.

Само в Община Русе ще се учи, с изключение на едно учебно заведение. В Професионална гимназия по селско стопанство "Ангел Кънчев" - Образцов чифлик учебният процес е прекратен поради паднал електрически стълб върху физкултурния салон на училището.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    5
    Галфион
    Сега се преустановява учебният процес не заради децата, а заради учителите. Май нещо не схващате идеята, че учителите не могат да дойдат студено е мокро е теудно е децата са отвратителни не могат просто хорицата през преспите да се доберат до работа. А докато децата на работещото население се е добрало до училище.
  • -2
    4
    Alèx
    В КРАСЕН само тъпанари се въдят! Имах някога кр ъстница от там! Тъпанари с униформа се въдеха и в Чифлика! Професионални по шмъркане! И в света ни разбраха колко сме професионални по измами!
  • 13
    3
    гост
    Това с " Ангел Кънчев" Образцов Чифлик , "Добруджа" Силистра си бяха селскостопански техникуми . Не разбирам кои безмозъчни идиоти ги преименоваха на гимназии . То май благодарение на такива идиоти достигнахме до това дъно.
  • 21
    2
    Русенец
    Напълно подкрепям предния - сега хората ги е страх от зимата и от снега - червени и пемпебени кодове, цялата държава блокаж. Нямало да ходят на училище учениците - пеш сме вървели в сняг над колене без пъртина и пътека и кога ще ни спрат от училище майка ми и баща ми, Нито са ме карали с кола, нито са ме питали как ще отидеш - сега днешните деца са от разглезени по разглезени
  • 20
    1
    Дартанян
    Аз съм учил основно училище на с. Красен - какви зими имаше, какъв сняг трупаше и вятър брулеше и нямаше спрени часове, ама няма да ходите на училище да не изстинете и да не се намокрите, даже чистехме двора на училището и играехме мач на снега ( беше голямо шоу) с малки лопатк, правихме снежни човеци, бой със снежни топки с часове и като се прибера мокри ми бяха и слиповете, ама хора станахме, а сега лигльовци !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари