Сълзи на радост след невероятно предложение за брак в ефир

0

Животът на участничка в риалити се преобърна за миг и то пред очите на телевизионните зрители.

В предаването „Преди обед“ по bTV младата софиянка и начинаеща актриса Нона получи неочаквано предложение за брак, подплатено с диамантен пръстен. Изненадата беше организирана от приятеля й Теодор, заедно с водещите Сашо Кадиев и Деси.

Нона участва във формата на предаването за отслабване. На финала на сезона тя и още един участник бяха поканени, за да се похвалят с резултатите. Младата жена, амбицирана да промени живота си, е свалила цели 22 килограма. Междувременно приятелят й Теодор, който е с нея от 5 години, е свалил 10 кг „от солидарност“.

Докато Нона обясняваше колко е благодарна на Теодор за подкрепата, зазвуча романтична музика. „Това е нашата песен“, възкликна тя, а в същия момент в студиото се появи Теодор с букет в ръка. Докато девойката се осъзнае какво се случва, той падна на колене, извади пръстена и й отправи заветното предложение.

„Това е най-голямото „Да“, което съм казвала в живота си“, извика Нона. След това тя извика от радост, подскочи и внезапно се разплака. Когато се поуспокои, тя сподели, че двамата говорили за брак по принцип, но изобщо не е очаквала, че ще получи пръстен. Теодор пък го обмислял отдавна, но все нещо се случвало и го спирало. На въпроса дали работят за децата, двамата отговориха: „Че кой не работи“.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари