Съдът решава дали да остави в ареста полицая - трафикант

0
23-годишният Денислав Борисов от СДВР оправда престъпното си деяние с кредитна задлъжнялост
23-годишният Денислав Борисов от СДВР оправда престъпното си деяние с кредитна задлъжнялост Снимка: TrafficNews

23-годишният Денислав Борисов от СДВР оправда престъпното си деяние с кредитна задлъжнялост

Пловдивският районен съд ще се произнесе по искането на прокуратурата за налагане на постоянен арест за полицая, който бе хванат да превозва 31 нелегални мигранти. Той бе заловен при акция на 4-ти януари (сряда) сутринта в пловдивския участък на АМ „Тракия“, край село Бенковски, докато прекарвал в бус бежанците, съпровождан от две пилотни коли за охрана.

Още при първите разпити полицаят е признал, че многократно е извършвал такива курсове, под прикритието на служебното си положение. Престъпните си действия 23-годишният Денислав Борисов от СДВР обяснил с нуждата от пари, заради кредитна задлъжнялост. По данни на прокуратурата, за последния курс мигрантите признали, че са платили по 4 000 турски лири, или по близо 400 лв. на човек, за да бъдат транспортирани до сръбската граница, припомня БНР.

Междувременно, главният секретар на МВР Петър Тодоров съобщи, че залавянето на служителя на магистралата не е случайно, тъй като той и каналджийската група са били обект на предварителна оперативна разработка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари