Съдът остави Денислав Борисов в ареста

0
Защитата на полицая - трафикант заяви, че ще обжалва решението
Защитата на полицая - трафикант заяви, че ще обжалва решението Снимка: Радко Паунов / "24 часа"

Защитата на полицая - трафикант заяви, че ще обжалва решението

Магистратите от Районния съд в Пловдив оставиха в ареста 23-годишния полицай Денислав Борисов, предаде репортер на "Марица". Мярката за неотклонение може да се обжалва пред Окръжния съд. В случай на жалба, тя ще бъде разгледана на 12 януари следобед.

Мотивите за решениети на съда - данни за системност. Има данни по делото, че вероятно е участвал в схема за трафик на мигранти и преди Нова година. Освен това, положението му се утежнява и от факта, че е бил с униформа и е използвал служебното си положение, за да се измъкне.

Защитата на Борисов заяви, че ще обжалва.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари