Събудиха Люпко Петрович от комата

0
Легендарният сръбски треньор поиска да се прибере вкъщи
Легендарният сръбски треньор поиска да се прибере вкъщи Снимка: cska.bg / архив

Семейството му го посети в болницата, в петък му предстои скенер

Чудесни новини за здравословното състояние на легендарния сръбски треньор Люпко Петрович. Бившият наставник на Левски, Литекс и ЦСКА вече е в съзнание и дори иска да се прибере вкъщи, информира bTV.

Миналата седмица 76-годишният Петрович предизвика катастрофа край Белград. Той навлезе в насрещното платно и удари друг автомобил, като за щастие нямаше сериозно пострадали.

Впоследствие се оказа, че специалистът е получил инсулт, не може да говори и е с парализирана лява страна. Това наложи поставянето му в изкуствена кома.

Местното издание informer.rs съобщи, че европейският шампион с Цървена звезда е бил посетен от съпругата, сина и дъщеря си. Той дори настоял да го откарат у дома и твърдял, че нищо му няма.

В петък Петрович трябва да премине през скенер, за да се прецени колко сериозно е състоянието му, но според лекарите той определено се подобрява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари