Люпко Петрович е в изкуствена кома

1
Състоянието на легендарния треньор е нестабилно
Състоянието на легендарния треньор е нестабилно Снимка: LAP.bg

Състоянието на легендарния треньор е нестабилно

Легендарният сръбски треньор Люпко Петрович е в изкуствена кома след автомобилната катастрофа, която претърпя преди два дни, съобщи сръбското издание blic.rs, цитирано от БТА.

Бившият наставник на Левски, Литекс и ЦСКА е получил инсулт вследствие на шока от пътния инцидент в петък.

"Треньорът Люпко Петрович все още е в изкуствена кома и състоянието му е нестабилно, но аз съм оптимист", каза известният сърдечен хирург Милко Ристич за Informer.

76-годишният Петрович влезе в насрещното движение на новия околовръстен път на Белград и се удари странично в друг автомобил, предизвиквайки пътнотранспортно произшествие.

Специалистът, който спечели КЕШ с Цървена звезда през 1991 година, бе откаран в белградска клиника с леки наранявания, но състоянието му се влоши заради първо лек, а след това и по-тежък инсулт и в момента се намира в реанимация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари