Люпко Петрович е в реанимация след катастрофа

0
76-годишният Петрович претърпя инцидент на новия обходен път на Белград
76-годишният Петрович претърпя инцидент на новия обходен път на Белград Снимка: БГНЕС / архив

76-годишният Петрович претърпя инцидент на новия обходен път на Белград

Люпко Петрович е в реанимация, след като е претърпял първо лек, а след това сериозен удар след катастрофата, която претърпя. Всичко е било от преживения шок, съобщава blic.rs.

76-годишният Петрович влезе в насрещното и удари странично автомобила на 63-годишния Желко Ковачевич, който бил с "Шевролет Авео". Алкохолните проби и на двамата са отрицателни.

Катастрофата става на новия обходен път на Белград, който е част от Е-75 в района на тунел "Бели поток" в посока Орловац.

Люпко е бил откаран във ВМА заради леки травми, но положението му се е влошило. В момента не може да говори и лявата му страна е парализирана.

"След като състоянието на Петрович е много сериозно, лекарите само налучкват какво се е случило. Приемат, че е получил лек удар от страх и шок в момента, в който е направил грешния завой. След това е дошъл и доста по-силен, също от страх, в момента на удара. Той веднага е откаран в "Бърза помощ", а след това в специализираната болница "Свети Сава". Не е можел да говори, опитал се е да каже нещо през нощта, но е бил много неадекватен. Сега е в интензивното и най-добрите лекари в Сърбия се грижат за него", твърди източник на медията, цитиран от вестник 24 часа.

"Въобще не става въпрос за арогантно шофиране, както някои писаха. Люпко е на 76 години, не обича да кара бързо. Възможно е да е получил лек удар и заради този проблем да е направил грешен завой. Най-важното е, че няма жертви при катастрофата", твърди източникът.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари