Рут Колева се извини на засегнатите от скандалната фотосесия в Перущица

1
Певицата щяла да направи дарение на Община Перущица, за да се почисти и подобри състоянието на паметника
Певицата щяла да направи дарение на Община Перущица, за да се почисти и подобри състоянието на паметника Снимка: Никола Борисов

Певицата щяла да направи дарение на Община Перущица, за да се почисти и подобри състоянието на паметника

Певицата Рут Колева се извини на всички, които са се почувствали засегнати от провокативната фотосесия, която тя засне за модно списание на Паметника на трите поколения в Перущица.

След силното обществено недоволство, което провокираха снимките, певицата излезе с позиция в социалните мрежи в която заявява, че нито тя, нито екипът, организирал, продуцирал и осъществил тези снимки, са имали намерение да накърнят паметта на българските герои, загинали в Априлското въстание или в друг възродителен процес или събитие, част от националната ни история и самосъзнание.

"Като пра-правнучка на опълченец на Шипка (Кирил Балкански) винаги съм отдавала почит и уважение на националните ни герои и поднасям личните си извинения на хората, които виждат в тези снимки някакво оскверняване на българската история и памет", пише Рут Колева.

В публикацията си тя обръща внимание на занемареността на Паметника на трите поколения и заявява, че след връщането си в България би искала да направи дарение на община Перущица, за да се почисти и подобри състоянието на паметника.

"...и се надявам, че тази ситуация ще бъде добър урок за всички нас", завършва певицата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    User
    Оставили си паметника оср*н и опик*н певицата им виновна. Крият собственото си безхаберие зад лошия вкус при избор на място за снимките.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари