Руснаци откриха град на Луната

0
Валентин твърди, че откритието му е станало възможно благодарение на снимки, публикувани от НАСА
Валентин твърди, че откритието му е станало възможно благодарение на снимки, публикувани от НАСА Снимка: Булфото / архив

Радиолюбител от руския град Нижний Тагил направи гръмко заявление, че е открил на Луната град, създаден от извънземни същества, предаде Утра.ру, пише Монитор.

Автор на находката е Валентин Дегтерьов, който твърди, че откритието му е станало възможно благодарение на снимки, публикувани от  НАСА.

Става дума за фотографии, направени от астронавтите на  американската космическа агенция по време на шестте успешни полети до спътника на Земята в периода 1969-1972 г. Руският изследовател уточнява, че необяснимите обекти станали забележими в хода на деветата мисия на „Аполон“. По думите на Дегтерьов, когато US корабът извършвал обичайната си обиколка на Луната, около него „се появили различни видове НЛО, които били фиксирани на снимките“. „При това единият от неидентифицираните летящи обекти превъзхождал 10 пъти по размери „Аполон“ и буквално го следвал по петите“, твърди радиолюбителят. Той допълва, че на фотосите могат да бъдат разгледани и по-необясними неща. Дегтерьов заяви, че „въпреки опитите да бъдат скрити някои детайли, цензурата не е успяла да изтрие ясните линии на изкуствен път върху повърхността на Луната“.

Изследователят е твърдо убеден, че „в центъра на една от снимките се вижда база на извънземни, а на друга огромен кораб„. Дегтерьов обяснява, че на фотосите е съзрял още „огромен град с формата на диск на самия полюс на земния спътник и следи от дейността на разумни същества в няколко кратера“.

Това далеч не е първото откритие на радиолюбителя – буквално преди две седмици той заяви, че е намерил в Антарктида претъпял крушение „космически кораб“. В качеството на доказателство за наличието на НЛО на Южния полюс Дегтерьов публикува в своя YouTube-канал видеозапис, съдържащ спътникови снимки на летящия обект. В блога си на cont.ws изследователят разказва, че НЛО е станал забележим, след като в Антарктида започнало топенето на ледовете. Сайтът „Ура.ру“ припомня, че  Дегтерьов придоби известност, когато през 2012 г. заяви, че е по един от каналите в радио ефира е чул зов за помощ от пътниците на изчезналия в  Свердловска област самолет АН-2.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари