Руски самолети навлязоха в зоната на Аляска

0
Тази дейност не се разглежда като заплаха, нито като провокативна
Тази дейност не се разглежда като заплаха, нито като провокативна Снимка: НОРАД

Тази дейност не се разглежда като заплаха, нито като провокативна

Три пъти тази седмица NORAD откри, проследи и идентифицира руски самолет, навлизащ в зоната за идентификация на противовъздушната отбрана на Аляска (ADIZ), буферна зона около САЩ и Канада, която набл'даваме, съобщава NORAD, цитиран от News.bg

Тази дейност не се разглежда като заплаха, нито дейността се разглежда като провокативна. NORAD наблюдава движението на чуждестранни военни самолети в ADIZ и, ако е необходимо, ги ескортира от ADIZ.

NORAD използва многослойна отбранителна мрежа от сателити, наземни радари, бордови радари и изтребители за проследяване и идентифициране на самолети и информиране за подходящи действия. "Оставаме готови да използваме редица варианти за отговор в защита на суверенитета на Северна Америка и Арктика".

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    1
    русенец
    В статията се казва, че нищо не се е случило.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари