Русия стреля с крилати ракети от подводница в Черно море

0
Руските въоръжени сили са използвали четири ракети "Калибр-ПЛ", за да унищожат въоръжението на 10-та планинска щурмова бригада на ВСУ
Руските въоръжени сили са използвали четири ракети "Калибр-ПЛ", за да унищожат въоръжението на 10-та планинска щурмова бригада на ВСУ Снимка: ТАСС

Високоточните ракети са изстреляни от подводен съд в Черно море

Руските въоръжени сили са използвали четири ракети "Калибр-ПЛ", изстреляни със залп от подводница на Черноморския флот (ЧФ), за да унищожат въоръжението на 10-та планинска щурмова бригада на ВСУ. Това съобщи руското министерство на отбраната днес, цитирано от ТАСС.

По-рано днес говорителят на руското министерство на отбраната генерал-майор Игор Конашенков заяви, че руските въоръжени сили са унищожили оръжия и военна техника на 10-а планинска щурмова бригада на украинските въоръжени сили (ВСУ) в Житомирска област с високоточни ракети с морско базиране, които са били прехвърлени в Донбас.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари