Русия е в пълен блокаж на въздушното пространство

12
Русия де факто е откъсната от полети за Европа, отбеляза Илиян Василев с публикация в мрежата
Русия де факто е откъсната от полети за Европа, отбеляза Илиян Василев с публикация в мрежата

Цяла Източна Европа забрани на руски самолети да прелитат на тяхното въздушно пространство

И Литва е затворила пространството, но не е отразено на картата. Унгария не го направи, но пък над Украйна няма полети, така че, блокажът е пълен. Русия де факто е откъсната от полети за Европа. Вижте таблата на Шереметиево, Домодедово и Внуково, почти пълен блокаж.

И какво излиза Източна Европа закрива, Западна Европа пасува. Жалка работа.

Ако тази нощ Русия бъде отключена от СУИФТ, и ако САЩ блокират резервите на Руската Централна Банка - Путин няма да има друг ход освен да приключи войната.

Илиян Василев

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    А, през Високата порта?
    Европейската част на Турция през Босфора не показва картата. Дали пък султан Ердоган не е оставил портичката открехната за авера си Вова ага?
  • 0
    2
    ...
    нямала да имала друг ход освен да приключила войната. скапан жалък глупак. ще я приключи след като набучи всяка фашистка отрепка на кол.
  • 9
    1
    AYDE
    Украйна и Русия вече са в един кюп на изолацията, Запада се дръпнаха, затвориха ги - да си се оправят помежду си, както винаги е било...нищо ново под слънцето...пА́рата отиде в свирката на парахода. Сега ще чакат "на гюме" да започнат едни мирни преговори(софри), едни планове за възстановяване(печалби) на Украйна и всё с начале, до следващият път...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари