Русенци търсят кой политик трябва да влезе в затвора

0
В обявения "Ден за равносметка на прехода" пред сградата на общината от сутринта до вечерта ще има теглилка
В обявения "Ден за равносметка на прехода" пред сградата на общината от сутринта до вечерта ще има теглилка

Навръх 10 ноември русенци ще търсят кой политик трябва да отиде в затвора. Идеята е на Гражданско движение "Бъдеще за Русе" по случай 25-годишнината от падането на тоталитаризма, съобщи председателят му Бойко Никифоров.

В обявения "Ден за равносметка на прехода" пред сградата на общината от сутринта до вечерта ще има теглилка, на която всички минувачи ще могат да поставят камък и да наклонят везната към "полезни" или "загубени" години. На закачалка ще виси затворнически костюм. Хората ще забождат по него бележки с инициалите на "любимите им" политици, гласувайки за "политик за затвора".

На 5 септемвври т.г. лидерът на движението призова за масова медитация на 5 септември т.г., с която да се изчисти България от мизерниците. 

"Представете си, че всеки мизерник бъде затиснат от клетвата, която сам е положил. Какво се получава? - Нова България! Нека го пожелаем и да се порадваме на резултата", категоричен е председателят на движение "Бъдеще за Русе" Бойко Никифоров.

Като създател и преподавател на философията за духовно, физическо и личностно усъвършенстване "Хармоничен прагматизъм" той вече се прочу с масовите си молитви срещу грипната епидемия, свинския грип и хепатита. 

Никифоров ръководи курсове за възстановяване на физическото тяло чрез гимнастика и медитации, с които иска "връщане на природния рай на България".

Източник: Ruse24.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари