Русенци: Смрад и задух, очите ни смъдят

4
Русенци настояват за оставки в РИОСВ
Русенци настояват за оставки в РИОСВ Снимка: Facebook

Русенци настояват за оставки в РИОСВ

Русенци се готвят отново за протест заради мръсния въздух. Във Facebook страницата „Русе диша“ жителите на града изразяват нарастващото си възмущение от поредното обгазяване на града. Острите и изключително неприятни миризми вече се превърнаха в ежедневие. По традиция, Русе не се слави като град с много чист въздух, но напоследък положението минава границата на търпение хората. Започват да се появяват призиви за оставки и закани за следващи протести и ескалация на напрежението.

„Около операта в града вони на нефтопродукти. Според моя нос е силно, но според РИОСВ не се знае“, пише Васил Златев.

„Всички сме хора в този град, няма богоизбрани. Дори и височайшите в града дишат ежедневно тази смрад. Всички сме покойници народе. Русенци осъзнайте се, ако не е вече късно за много от нас“, пише Елена Топалова.

„Нашето ежедневно утро: смрад, задух, децата, които го дишат, възрастните, които кашлят, очите смъдят?? Институциите чакат ...и си траят“, споделя Теодора Найденова.

„Възраждане е газова камера!!! Подадох сигнал!“, казва Ралица Пейкова

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    15
    Русенка
    Смърди безобразно вече от години, а в РИОСВ никога нищо не са отчели, държат се нагло и нападателно и е ясно, че не може да им се вярва. Глупостите, че оплакванията почват при избори е такава жалка малоумщина, че дори не си струва да се коментира. Нашият град отдавна е изтъргуван, а ние сме ходещи обречени. Живеем на затворени прозорци, смрад , разкопки, мизерия!
  • 3
    14
    Аха
    А тези замърсители БУЛМАРКЕТ в Мартен и Сливо поле, защо веднъж не ги провериха от тази измислена инспекция. При всяка уж проверка известяват ръководството на Булмаркет, че ще ги проверяват и заводите им не работят въпросните дни. РИОСВ са за ЗАТВОР и то от години.
  • 6
    13
    Ваня
    В РИОСВ работи любовницата на Пенчо Милков и истината за обгазяването е скрита.
  • -4
    12
    Булетина нумер 69
    Русенци! Гласувайте за мен и ще Ви оправя и въздуха, и жените, и улиците, и езерото Либник. С Русе в сръдцето е слогана ми. Накратко Бенчо Плилкоф. Скоро ще Ви предоставя и новата ми изгора, която ще коли и биеси като мъ зберете.
  • 14
    11
    Георгиев
    Проблема е че нищо не се прави! никой не взема мерки и работата си върви по старо му плика под масата и замитаме проблема, наближават избори и някой пак повдига темата за да изпъкнат определени хора като свински мъди в рядка кал! За Русенци остава удоволствието от мизерията , миризмите и надеждата че може би нещо ще се промени . Едва ли !!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари