Русенци, открийте многото разлики

3
Гражданите на Русе от месеци недоволстват от лошото състояние на уличната мрежа
Гражданите на Русе от месеци недоволстват от лошото състояние на уличната мрежа Снимка: Фейсбук, Миро Слав Славчев

"Открийте многото разлики"

Това пише под колаж във фейсбук русенецът Миро Слав Славчев по повод качеството на асфалтиране в града. Според мъжа, пред блока, в който той твърди, че живее председателя на Общинския съвет в Русе, е асфалтирано изключително добре.

За сравнение Славчев е снимал произволно избрана улица, на която не живее никой от русенските управници. И двата кадъра са от кв. "Здравец". 

Гражданите на Русе от месеци недоволстват от лошото състояние на уличната мрежа, която на места почти липса след големия ВиК ремонт, който започна. От общината пък се заканиха, че ще налагат санкции на фирмите, работещи по проекта за зле свършената работа. 

Най-потърпевши в случая отново се оказват обикновените граждани, които са принудени да трошат крака и автомобили по разнебитените улици

 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    ВсъщносВсъщност
    ...не е точно така...Да, вярно е че там живее въпросният човек, НО!!! Но всъщност асфалтираха малките улици и предблокови пространства между Лидъл, Чипровци, Юндола и Пацони...и не почнаха от неговата улица... И да Ви кажа - прилично стана, лично не съм виждал да оправят цял квартал заради един общинар...пък и неговата улица последно я оправиха... И един съвет - звъннете на Кмета, на Чокоев, и питайте кога ще дойдат при Вас. Вярвам, че ако попитате културно, ще Ви отговорят. Както направихме доста хора от въпросния квартал, апропо. А че има нужда от това в целия град - спор няма. Ама недейте направо с лошо...
  • 4
    1
    русенец
    Не може така с лошо - то Председателят е от ВМРО - те така сизднаят - само да вземат и само за тях.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари