Близки и приятели могат да си вземат последно сбогом с Венци в събота

51
Момченцето загина, след като бе поразено от мълния
Момченцето загина, след като бе поразено от мълния Снимка: Фейсбук

Момченцето загина, след като бе поразено от мълния

Русе потъна в скръб.

Гръмотевичната буря вчера вечерта се оказа фатална за две деца на стадион "Дунав", които бяха поразени от мълния. Едното за съжаление почина, а другото се бори за живота си. Няма нормален човек, който да не е съкрушен в такъв момент. Хиляди хора изразяват съболезнования и подкрепа на родителите и близките на починалото момченце и се молят за другото - да оцелее.

Близки и приятели могат да изпратят отишлото си без време дете в последния му път в събота /2.09.2023 г./, като поклонението ще бъде в църквата "Света Троица".

"Всеки, който познаваше Венци и иска да си вземе последно Сбогом с него, може да дойде в събота, 09:30 часа, църква "Света Троица", написа майката на загиналото дете - Нора Вутова в социалната мрежа.

Мир на душичката на Венци и нека да му е светъл вечния път!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    8
    Станислав
    Понеже чета коментар за кмета... Какво ви е виновен тук кмета??? Защо намесват неща, които нямат смисъл, просто при гръмотевици, не се стои навън, камо ли да се върши нещо на открито, това всеки го знае...
  • 2
    7
    Родител
    За съжаление това ще се превърне в поредната ПиАр акцийка на нисофския гном-осеменител...след кучета, гларуси и други. Господ ще дари мир на душата на това невинно ангелче! Дано русенци не оставят най-жалкият кмет на Русе да се опитва да се перчи там!
  • 9
    6
    meli
    Майката е написала ясно в личния си профил "Всички, които познаваха Венци..."! Не русенци! Никой няма нужда да се изсипе половин град непознати да си изкаже съболезнаванията! Бъдете хора-оставете семейството да скърби за загубата си без повече да ги разнасят из новинарските емисии!
  • 13
    5
    Вал
    И кмета но се моля тия в Медика да не направят нещо защото са специалисти по създаване на трупиве
  • -11
    4
    Ivo
    Какво искате от прости спортисти,прости родители и алчните Симеонов и Санси,но има възмездие!!!Ще си го получат!Боклуци!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари