Русенки пропищяха от почивка в Черна гора

0
Ужасът започнал веднага след настаняването в хотела
Ужасът започнал веднага след настаняването в хотела Видео: Нова Телевизия

Мокри легла, непрани кърпи и немити чинии по време на почивка.

За това сигнализираха зрители на Нова Телевизия от Русе. Веднага щом се върнали от пътуването си до Черна гора, двете жени потърсили правата си. Собственикът на туристическата агенция обаче твърди, че проблем няма. Нямало и оплаквания.

Ужасът започнал веднага след настаняването в хотела. Истинският кошмар обаче момичетата изживели с настъпването на нощта, когато проливен дъжд се изсипал не само навън, но и вътре... в стаите им.

Дъждът бил прекалено силен, а в хотела зеели отворени забравени прозорци. Така Венелина Рачева, собственик на туристическата агенция, организирала пътуването, обяснява снимките, направени от потърпевшите.

Според Комисията за защита на потребителите обаче е точно обратното. Туроператорът носи цялата отговорност и е длъжен да изиска условията, които е договорил.

Цената от 359 лева включвала 3 нощувки, закуска и вечеря.

„Не посмяхме нито да закусваме, нито да вечеряме, нито да пием кафе, тъй като кафето беше сервирано в един супник и се сипваше с черпак. Чиниите бяха отвратително мръсни”, разказва Надежда.

КЗП тепърва ще проверява дали е нарушен Законът за туризма. Санкциите могат да бъдат няколко - всяка до 1000 лева. Затова в подобни ситуации, реагирайте още на място, съветват от комисията. И винаги сигнализирайте и тях.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари