Русенка, принудена 8 години да проституира в Косово, успява да се спаси

0
Русенка, принудена 8 години да проституира в Косово, успява да се спаси
Видео: Нова телевизия

Русенка търси нов път в живота си след осем години на побой, унижение и принудително проституиране в Косово. Венелина застана пред камерата с лицето си. Иска да предпази всички, които тепърва ще поемат по пътя на гурбетчийстворто, за да не ги постигне съдбата й.

За Венелина парите, изкарани като чистачка, не стигали. Приятелка я поканила да замине в Косово да печели много като сервитьорка.

В Косово жената среща Рамадан, който й помогнал да си намери работа в кафене. Започнал да й води и клиенти, които да обслужва като проститутка. Това се случвало ежедневно по няколко пъти, дори й посягал. За тези услуги Венелина взимала по 20-30 евро.

Разказва, че заработила 20 хиляди евро, но сводникът ги прибрал. Успяла да избяга с 40 евро. Прибрала се в България с последните си пари и сифилис, който е в напреднал стадий. Заради болестта има деменция, а болките в краката понякога са непоносими. Съветва всеки, който попадне в подобна ситуация зад граница, да търси помощ от полицията. Заради преживения ужас Венелина и днес трудно произнася думата проститутка.

Днес жената живее в приют за бездомни в Русе. Вече си няма никого и нищо, но обещава да се бори с живота.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари