Русенка пострада при катастрофа край Ловеч

0
Шофьор загуби контрол над автомобил и преобърна в крайпътна канавка
Шофьор загуби контрол над автомобил и преобърна в крайпътна канавка

Шофьор загуби контрол над автомобил и преобърна в крайпътна канавка

Вчера, около 20:40 часа на третокласен път 301 при километър 33,700, с посока на движение от село Александрово към Ловеч, 61-годишен мъж при управление на лек автомобил „Рено Клио“ е загубил контрол над превозното средство и се е преобърнал в крайпътна канавка.

При инцидента е пострадала 62-годишна жена от Русе, която е пътуваща като пътник в автомобила. Тя е откарана за преглед в болницата в Ловеч, като според данните от прегледа е с леки наранявания.

Пробата за алкохол на водача е отрицателна. На него е съставен акт за нарушение на Закона за движението по пътищата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари