Русенецът, останал без дом, се е спасил по чудо

7
Защо пожарните коли идват с толкова малко вода, пита очевидка на пожара
Защо пожарните коли идват с толкова малко вода, пита очевидка на пожара Видео: Русе Медиа

Голям пожар е избухнал около полунощ във вила в местността "Сухият кладенец" край Русе.

Сигналът е бил подаден от съседи, които чули на два пъти силен гръм и видели, че двуетажната къща гори. Пламъците са обхванали и единия от двата паркирани отпред автомобила, информира Русе Медия.

Веднага на място са изпратени екипи на пожарната и полицията. Съседката Гина Пейчева разказва, че са чули викове за помощ, но собственикът е успял да излезе навън. Той е изскочил само по долни дрехи и се е наложило да му дадат да се облече. В пожара са изгорели и документите му.

Огънят е причинил значителни щети, тъй като и къщата, и автомобилът са били пълни с боклуци. Хората разказват, че собственикът ги е трупал навсякъде. Все още причините за пожара се изясняват.

Мъжът, който е живеел сам, е останал без покъщнина и документи. Предстои да се търси място, където да бъде настанен, за да изкара зимата.

Огнеборците са се борили с пламъците до сутринта, като се е наложило близо 15 пъти по разказите на съседите пожарните автомобили да се връщат, за да зареждат с вода. Според живущите трябва да се осигуряват по-добри условия на пожарникарите за работа като автомобили с по-голяма вместимост. В района често стават пожари, там живеят около 200 души и снабдяването с вода е проблемно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари