Горя кола в гараж на улица "Студен кладенец"

2
Причината за инцидента е късо съединение
Причината за инцидента е късо съединение

Причината за инцидента е късо съединение

За изминалите две денонощия екипите на РДПБЗН - Русе са реагирали на близо 70 сигнала.

Във връзка с усложнената метеорологична обстановка служителите на всички подразделения на дирекцията на територията на цялата област са извършили множество спасителни дейности и помощни операции, като са посетили десетки сигнали за отстраняване на паднали дървета, клони и предмети, представляващи опасност за хората и имуществото им, помагали са на бедстващи и закъсали граждани и МПС, извършвали са дейности за освобождаване и обезопасяване на пътните съоръжения, за осигуряване на безпрепятственото придвижване на превозните средства и т.н.

Вчера огнеборците са посетили четири сигнала за пожари с нанесени материални щети, без пострадали хора. За времето от 11:40 до 13:01 часа два екипа от Първа РСПБЗН и един екип от Втора РСПБЗН са изпратени на сигнал за горящ автомобил в гараж на адрес на улица "Студен Кладенец" в Русе, където от късо съединение се е бил запалил лек автомобил. Гаражът е бил изграден от термопанели и на около два метра от него е имало къща, но тя не е била засегната от пожара.

В 19:18 часа екип от Втора РСПБЗН е реагирал на сигнал за горящ автомобил на адрес на булевард "Липник" в Русе, до блок "Етър", но до пристигане на огнеборците на място стопанинът е успял да загаси запалването сам.

Между 20:41 и 21:10 часа два екипа от Първа РСПБЗН са насочени към адрес на ул. Цар Самуил в Русе, където са горели запалени отпадъци в стая.

Между 22:13 и 23:00 часа един екип от Първа РСПБЗН е изпратен на сигнал за запалване в автомобил на адрес в русенския квартал "Левента". При пристигане на място е горяло купето на лек автомобил, като причината и в този случай е била късо съединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Очевидец
    Улицата е "Сухия Кладенец" а не "Студен кладенец"! Поправете си информацията
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари