Русенец загина, покосен от токов удар в село Писанец

5
Въдицата му се е допряла до контактната електрическа мрежа
Въдицата му се е допряла до контактната електрическа мрежа Снимка: БГНЕС / архив

Въдицата му се е допряла до контактната електрическа мрежа

На 04.03.2024 год. в 15:27 часа, чрез тел.112 в ОДЧ на ОДМВР -Русе, е получено съобщение, че в района на "Рибарски комплекс за спортен риболов" в с. Писанец, обл. Русе, при досег с рибарска въдица до контактната електрическа мрежа е починал на място мъж, роден в гр. Русе. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, като при извършения оглед е установено, че причина за инцидента е досег до контактната електрическа мрежа преминаваща успоредно на водоема в с. Писанец с осем метрова карбонова телескопична въдица марка "Poke", като по трупа на мъжа са установени ясни изгаряния в областта на дясна длан и ляв долен крайник в областта на ходилото, съобщиха от полицията в Русе.

Близките са уведомени, а по случая е образувано досъдебно производство за престъплението до изготвяне на съдебно медицинска експертиза доказваща причините за смъртта на лицето.

Припомняме ви, че Николай Димов (Dj Zmey) е починал при инцидент с токов удар. Дали в случая става въпрос за него, не става ясно от информационния бюлетин на МВР.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -2
    4
    до 2
    Хората сме направени от карбон...
  • 9
    3
    Гражданин
    Да, точно DJ Zmey е загиналият при токовия удар
  • 23
    2
    рибар
    Карбоновата пръчка при достатъчно високо напрежение и влажност става проводник. И не само карбоновата. Лош късмет.
  • 46
    1
    Препатил
    Хора, обичайте се въпреки всичко! Прощавайте си и се обаждайте на любимите си, защото за секунди си отива човешкия живот и после съжалението е за цял живот!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари