Русенец викал на полицаи: Ще изнасиля жените и децата ви!

1
Въпреки това, Русенският Окръжен съд намали присъдата на хулигана
Въпреки това, Русенският Окръжен съд намали присъдата на хулигана

4 години и 4 месеца затвор, вместо 5 години зад решетките, ще лежи русенец заради няколко юмрука на полицай, заплахи и обиди и буйстване в ареста.

Хулиганът псувал и се заканвал на полицаите. "Ще изнасиля жените и децата ви, като ви видя на улицата ще ви спукам от бой". Въпреки това, Русенският Окръжен съд намали с няколко месеца наказанието на агресивния мъж, след обжалване от негова страна, предаде 24 часа.

Досега К.И. е бил осъждан общо 9 пъти за тежки умишлени престъпления и е лежал в затвора. На 25 април 2015 година, около полунощ той карал кола из Русе, като в един момент заспал на волана. Автомобилът се отклонил вляво и се качил с предницата си на бордюра. При удара се деформирал калника и се спукала гумата. К.И. обаче спокойно си спял на шофьорското място с подпряна на прозореца глава, а колата стояла със запален двигател. През това време покрай автомобила минал случаен гражданин, който помислил, че човекът е катастрофирал и подал сигнал на тел. 112. На мястото пристигнали екип на полицията и екип на Спешна помощ.

Полицаите светнали в колата и се опитали да събудят шофьора. Пробвали да отворят и вратите, но те се оказали заключени. Продължили да чукат по прозорците и К.И. се събудил. Когато видял полицаите, хулиганът изведнъж побеснял и започнал да ги псува. Единият от сужителите щракнал няколко снимки, за да документира случая. Тогава К.И. излязъл от колата и му ударил 3 юмрука в носа и лицето. Съборен на земята, агресивният мъж започнал да буйства и да вика. Псувал и се заканвал на полицаите. "Ще изнасиля жените и децата ви, като ви видя на улицата ще ви спукам от бой". На единия служител на реда той изтърсил "ако имах оръжие щях да ти пръсна главата", което той възприел като заплаха за убийство. Отведен в ареста, мъжът демонстративно блъскал вратата с ръце и крака и дори успял да я окриви. Напсувал и полицая, който му направил забележка да спре да се държи така, и заплашил и него с убийство.

Районният съд в Русе осъди хулигана за грубо държание, нанасяне на лека телесна повреда на длъжностно лице и закана с убийство на двама полицаи, както и повреждане на чужда вещ, като му определи наказание - 5 години лишаване от свобода. К.И. обаче обжалва присъдата и тя бе променена от окръжните магистрати. Това определение е окончателно и не подлежи на обжалване.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари