Русенец: Трябва ли някой да умре, за да се свърши работа?

6

Георги Мъглов от Русе сигнализира в социалните мрежи за опасна ограда, която е почти съборена от силните пориви на вятъра днес

Тя е незаконно построена и се намира в държавен имот в квартал "Здравец". Ето какви са опасенията на мъжа: 

"Тази свинщина се намира в кв. " Здравец Север 1". Преди време писахме, че е незаконна оградата и има предпоставки за ПТП. Това е бившо Тото, не стопанисвано от години, сложени са тези платна, няма видимост, на 5 метра е детска площадка. Отговора беше, че е ангажимент на Държавата. От тази сутрин, оградата е пред падане. Трябва ли някой да умре, за да се свърши работа? Тъй като нямам тел. номер на Държавата, пиша тук и ще звънна на 112. Няма да пиша повече, дано няма жертви, за 40 мин минаха 5 човека и 3 автомобила."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    ББ
    Това място е опасно за пешеходците. В квартала има и много деца с колелета и тротинетки, поради огрничена видимост е опасно. Металните пана са за строителен обект, а не ограда. Сега се използва като незаконен чстен двор.
  • 9
    2
    ПП
    Около 07.50 ч. е подадох сигнал до Деж. на Общ.Русе на тел. 082820111, във връзка тия платна
  • -12
    1
    QCHECK
    Никой няма да умре от тази ламарина. Ако въобще падне де. Г'син Мъглов да си гони интереса по друг начин, явно мястото с нещо го привлича. Чисто икономически имам предвид.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари