Русенец: Срам ме е от нашия коледен базар!

34
Коледните базари в Русе не са това, което трябва да бъдат
Коледните базари в Русе не са това, което трябва да бъдат Снимка: Община Русе

Коледните базари в Русе не са това, което трябва да бъдат

"Чак ме е срам от нашите сковани кочинки от термопанели", пише Иво Василев в социалната мрежа и прилага снимка за сравнение от Коледния базар в Букурещ. Според русенеца коледните къщички изобщо не са в духа на зимните празници и разкриват по-скоро "сиромашия и селяния".

Към безпощадния му коментар се присъединиха и други, които отбелязват, че на базарите се предлага предимно местна продукция, а не "китайски боклуци като при нас". "То не е само визията на къщичките, а и до това какво се предлага в тях", категорична е Надя Митева.

Повечето споделят, че русенските коледни базари не са това, което трябва да бъдат и излагат града пред неговите гости и посетители. Все пак, русенци са доволни и приятно впечатлени от пищната и цветна коледно-новогодишна украса.

Въпреки новото градче, което се разположи до "Халите" и забавленията, които предлага "Ледения парк" на Ларгото до Операта, в Русе има какво още да се желае, за да се превърнат традиционните зимни базари в естетически издържани и истински примамливи коледни атракции.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    36
    До 33
    Какво общо имат ППДБ с Русе? Разрухата е от 12-13 години благодарение на ОПГ ГРОБ=ДПС, БКП и МВРО, от скоро и от вгъZZраждани! Най-западналият град с България! СРАМ!!!
  • 6
    35
    Дражева
    Ако ще се прави сравнение то би било редно да е с Гюргево, а не с Букурещ! София да се сравнява с столицата на Румъния! Тотално се загуби обликът на Русе- малката Виена. Няма ги онези русенци, вървейки по централната улица, изправени аристократично като свещ! Ци@анизацията лека полека ще затрие всичко. Като прибавим и българите с ци@ански манталитет и ...
  • -3
    34
    Горския
    Не може да видиш отвън това което не си отвътре.
  • -4
    33
    Йордан Христов
    Когато гласувате за нещастници и престъпници не само в Русе а и в цяла България тава се получава! Един голям бардак а не "Базар за Коледни Подаръци" !!! Нали ГЕРБ са били престъпници и лошо управлявали страната??? Ето ви ПП и ДБ докъде ни докара!!!
  • 20
    32
    робот
    Градът прогресивно се превръща във все по-голям кенеф с всяка изминала година, докато летаргичната маса-електорат си преизбира същата администрация, която с вече 7 зам.кмета и все по-раздути шатове ще усвоява повишените местни данъци.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари