Русенец е победител в състезание за сервизни техници

0
За Данаил Дойков пътешествието едва започва
За Данаил Дойков пътешествието едва започва

Виена, 17 май 2019 - и игрите започнаха. Не каквито и да е, а Daikin Service Games за Централна Европа - международен тест за силата, в който техниците трябва да се докажат на теория и практика.

210 високо мотивирани и опитни техници от осем страни взеха участие в предварителния онлайн подбор на 12 март 2019 и отговориха на 60 въпроса за 60 минути относно технологии, обслужване на клиенти и безопасност на работата. 24-те най-успешни техници се състезаваха на финалите на Daikin Service Games Централна Европа на 16 май 2019 във Виена.

Мото на състезанието: Знанието. Славата. Опитът.

Това участие позволява на техниците да изследват собствените си мечти и да имат време да научат повече; да приложат теоретичните си познания на практика; да открият силните, както и слабите си страни и да се научат как да се възползват силните си страни; да се гордеят, че са ефективен член в екипа на Daikin.

От друга страна, тези игри също помагат на Daikin да подобрява и оценява техническите умения на сервизните техници, да разработва общи и индивидуални планове за обучение, да насърчава развитието на уменията и да гарантира конкурентоспособност, за да участва в предстоящите международни Олимпийски игри.

Ето защо, 24-те финалисти трябваше да докажат себе си и експертния си опит в състезания в три рунда – теория, отстраняване на неизправности и състезание за запояване. Жури със съдии от Япония, Daikin Europe, както и от Daikin Central Europe избраха двамата най-добри сервизни техници на Daikin.

Победителите:

На първо място е русенецът Данаил Дойков от Атаро Клима и на второ място - Петер Хопел от Австрия!

Ерленд Ингбригсен, генерален мениджър, SBU Service е развълнуван: "Какво състезание! Уменията на кандидатите са на впечатляващо ниво. Чудесно е да се види как те прилагат знанията си на практика и ни показаха какви трябва да бъдат най-добрите сервизни техници от Централна Европа!

За Данаил Дойков и Питър Хопел пътешествието едва започва. Те ще участват в Daikin Europe Service Games през октомври 2019. Състезанието в Остенде е крайният етап за подбор преди Daikin Global Service Olympics през ноември 2020 в Япония.

*На снимката Данаил е мъжът с бялата риза

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари