Русенец е финалист в международния конкурс „Music Meets Tourism“

2

24-годишният Марио Николов показа не само музикалните си възможности, но и артистичността си

24-годишният русенец Марио Николов се класира като втори финалист на международния конкурс „Music Meets Tourism“,  който се провежда в Мас Паломас на Канарските острови. Форумът дава поле за изява на таланти, независимо от кой край на света идват те.

Тази година бяха избрани единадесет финалисти, които идват от различни краища на света. Всеки от тях имаше възможност да покаже таланта си на голямата сцена. Марио Николов показа не само музикалните си възможности, но и артистичността си, с което се класира като втори финалист. На 11 юни участниците бяха поканени и представени в телевизионното предаване „Cerca de ti“  (Близо до теб) по националната телевизия на Испания „RTVE“. Конкурсната програма и съответно финалът се проведоха на 12 юни. За финал на конкурса участниците подготвиха и изпълниха обща песен. Щастлив от преживяването, Марио каза, че се завръща с много впечатления, незабравими спомени и нови приятелства.

След успешното си участие в X Factor 2017, Марио Николов се включва в различни конкурси и концерти, повечето с благотворителна цел.

През 2020 г. грабна титлата „Топ лице на Русе”, като отново покори журито с артистичния си талант. В момента Марио е студент в университета „Solent“ в Англия със специалност поп-музика. Използва времето си да записва кавъри, които могат да бъдат чути в YouTube и социалните мрежи. Има вече няколко собствени самостоятелно написани песни и продължава да развива уменията си на китара и пиано.

Да му пожелаем още много успехи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари