Русенец буйствал на паркинга пред „Кауфланд"

5
46-годишният мъж искал да ритне патрулката, но залитнал и паднал на предния капак на линейката
46-годишният мъж искал да ритне патрулката, но залитнал и паднал на предния капак на линейката Снимка: Архив

Бързо производство за хулигански действия срещу медицински екип и полицаи е образувано срещу 46-годишен русенец 

На 27 февруари около 13:50 часа екип от Спешна помощ и от ОДМВР - Русе са реагирали на сигнал, подаден чрез тел. 112, за буйстващо лице на паркинга пред магазин „Кауфланд", намиращ се на бул. Липник в Русе. Там е установен 46-годишен мъж от Русе, който е бил във видимо нетрезво състояние и с охлузни рани по едната скула.

При опит да осъществят контакт с него, той започнал да обижда с нецензурни думи и да отправя заплахи по адрес на медицинския екип, както и към служителите на реда. Мъжът е бил качен в линейката и откаран към адреса, на който живее. По време на придвижването към дома му той продължил в линейката да обижда и заплашва медицинския фелдшер, като хвърлял по него предмети, които вадил от дрехите си. Когато пристигнали пред блока му, екипите се свързали с майката на лицето, за да го прибере.

По-късно, докато патрулката потегляла от адреса, все още буйстващият мъж се опитал да я ритне, като залитнал и паднал на предния капак на линейката, след което започнал да рита по нея с крак в областта на предната броня, после се насочил към медицинския фелдшер, който бил слязъл от линейката и му нанесъл удар в лицето с юмрук. За да избегне по нататъшния конфликт с лицето, фелдшерът се опитал да се качи обратно в линейката, но 46-годишният блъснал предната дясна врата на превозното средство и го ударил повторно в едното рамо. Виждайки случилото се полицейският екип се е върнал и е предприел действия по задържане на лицето. Мъжът е бил откаран с линейката във Второ РУ, където деянието е документирано.

За случая е уведомен дежурен прокурор и е образувано бързо производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари