Автокино в Русе представя четири български филма

5
Вход свободен за хора в неравностойно положение
Вход свободен за хора в неравностойно положение Снимка: ЕPA / БГНЕС

Вход свободен за хора в неравностойно положение

Наслади се на български филм от личния автомобил. Мисията на Автокино е да даде по-дълъг живот на българските филми и да предостави една интересна алтернатива за седмото изкуство. Най-касовите български заглавия в последните месеци ще могат да гледат зрителите на единственото в България пътуващо автокино. Автокино под милион звезди в твоя град!

Автокино в Русе ще представи 4 съвременни български филма на паркинга на търговска верига „Кауфланд“ в квартал „Дружба“. На 20 април от 20:30 часа зрителите ще могат да гледат „Диада“, а от 21:40 часа – „Уроците на Блага“. На 21 април първата прожекция ще е на филма „Пулсът на танца“ от 20:00 часа, а втората – на филма „Чума“ от 21:50 часа.

Автокино се гледа от автомобил, на екран с големите 5м х 10м и на височина от земята 2м. Звукът се приема от радиото в автомобила на съответната честота за града изписана на екрана в деня на прожекцията.

Прожекциите ще започват след подредба на автомобилите. Автомобилите се настаняват 10 мин преди началото на филма. Желаещите да присъстват е необходимо да закупят билет предварително или в деня на прожекцията. Местата са ограничени до 50-60 автомобила.

Цена онлайн: 12 лв на човек (10 лв за деца до 14 години с промо код „дете“). На място преди филма билетите са 14 лв.

Вход свободен за хора в неравностойно положение.

"Американски коли/радиа да проверят дали могат да хващат четни радио честоти и ако не, молим да си носят портативно радио или телефон с радио", съобщават организаторите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Камен Джурков
    Защо билетите са на брой човек , след като е авто кино. Би следвало да е на автомобил...както например е в Италия. Нови правила по български за авто кино.Иначе идеята е добра , но опорочена в зародиш.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари