Русенец: Ако още веднъж спреш на това място, ще останеш по джанти!

2

Русенец сподели в социалната мрежа кадър от поредния сблъсък между съседи, спорещи за изринато паркомясто.

Г-н Георгиев днес е намерил колата си пред блок "Мануш воевода" със залепена заплашителна бележка от някой живущ наблизо, с претенции за собственост на мястото...

Листчето, освен че е написано неграмотно, е обърнато наобратно.

Текстът гласи: "Задник ако още веднъж спеш на това място ще останеш по джанти!!!"

По-рано сутринта друг съсед пръв е видял автомобила със злобното послание и също е споделил снимка в социалната мрежа.

Двете публикации предизвикаха множество коментари сред русенци. Мненията им са противоположни. Някои смятат, че авторът на бележката има право, понеже най-вероятно е изринал мястото, а то не е свободно. Други са категорични, че никой няма права над никое място, освен ако не е платил за него.

Г-н Георгиев обаче уточнява, че той е паркирал там, защото собственото му място за инвалид, обозначено със знак, е заето! Няколко пъти е викал КАТ в такива случаи, но без резултат...

Гражданинът добавя, че е видял място за три коли с наслагани туби върху него. Отместил е едната, спрял е, след което е останало достатъчно свободно пространство до него.

В крайна сметка този спор, както и много подобни ситуации, остават неразрешени от институциите. Изходът е всяка от засегнатите страни да прояви разбиране и толерантност. В противен случай може да се стигне до саморазправа, а оттам - до неприятни последствия за всички.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Мъж, който си прави сам мусака и пълнени чушки, на практика е недостъпен!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари