Русе ще бъде домакин на инициативата „Спортувай с президента“

0
Събитието ще се проведе на 26 май на помощното игрище на Градския стадион
Събитието ще се проведе на 26 май на помощното игрище на Градския стадион

Събитието ще се проведе на 26 май на помощното игрище на Градския стадион

На 26 май, неделя, от 10:00 до 13:00 часа на помощното игрище на Градския стадион ще се проведе спортната инициативаСпортувай с президента“, която включва и състезателната активност „Президентски тест“. В нея са включени лекоатлетически дисциплини за деца между 6 и 15 годишна възраст, за които са учредени номинации и награди.

Целта на инициативата „Спортувай с Президента“ е чрез личен пример и колективните усилия на институции, родители, преподаватели и треньори, да се повиши физическата активност и да се подобри здравният статус на децата и младите хора. Чрез спортното събитие ще се направи оценка на общата физическа годност на децата и цялостна програма за мотивация и физическо възпитание.

Инициативата има за цел да събира, обединява и насърчава младите хора да спортуват, да прекарват повече време заедно, да бъдат единни и да се научат на уважение и ценности.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    4
    до 1
    А ти кой се бе, украинска подлого?!? Кой те знае че си жив?!? В моята родина България може да се слави само България, набий си го в едногънковия мозък!
  • 1
    3
    туман
    Знаех си че ще има степенки да храчат по Радев. Кой бил той, политика с най-висок процент одобрение в България, това е Радев, и на най-нагло е избран легитимно а не с цигански вот и ала бала с машините.
  • 5
    2
    фена на путлерчето
    Аз ще съм домакин на инициативата "Спортувай с травестита". Събитието ще се проведе в задния ми двор. Всеки надарен манаф е добре дошъл да участва! Приходите от разширяването на халката ми ще отидат за спасението на Кокаинчик в Киев! Слава УСраина!
  • -1
    1
    фена на путлерчето
    А #КОЙ е този "президент"? Да не е един руZZшлямски надупен боклук Педерадеф? Айде няма нужда от такива гнусни антибългари! Слава Украина!!!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Марче, как кръстихте малката?
- Алое.
- На кого ма?
- На баба си Вера!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари