Русе посреща танцовия спектакъл “RGB”

0

THE CENTER идват в дунавския град на 18 април

На 18 април Русе става домакин на цветна палитра от танци, изкуство, картина и звук, благодарение на талантите от танцовото училище THE CENTER. Танцьорите ще разкажат своята музикална история в концептуален спектакъл, носещ името “RGB”.

R (red/червено), G (green/зелено), B (blue/синьо) е името на танцовия спектакъл, който ще представи една по-различна визия на съвременното танцово изкуство чрез кореспондирането с основните цветове на гамата, което е водещо и в самото представление.

Участие в събитието, което освен в Русе, ще се състои още в София, Пловдив, Варна и Велико Търново, ще вземат всички възпитаници на училището за танци и модерна култура – от най-малките до най-големите, включително и начинаещите, защото езикът на танца е валиден за всички тях, съобщават организаторите.

THE CENTER носи традиции и богата история в себе си. Доказателство за това са безбройните отличия, извоювани на сцените в България и в чужбина, многобройните участия в различни инициативи и проекти, между които работа с деца със специални потребности, масови инициативи (флашмоб), участия в телевизионни проекти и проекти на популярни изпълнители, между които Графа, Дара, Молец, Миро, Криско, 100 Кила и много други.

Танцьорите комуникират с публиката чрез красивите си танци и са разпознаваеми по целия свят. Представлението е в Доходното здание на Русе, началото е от 19:00 часа.

Билети може да намерите в мрежата на Eventim и онлайн на https://www.eventim.bg/…/the-center-predstavya-r…/event.html, както и на касата във фоайето на Доходното здание на пл. „Свобода“ 4.

Танцовият спектакъл RGB се осъществява с подкрепата на Национален фонд „Култура“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари