Рупърт Мърдок се ожени за четвърти път

0

Медийният магнат Рупърт Мърдок и модела Джери Хол се венчаха в църквата "Сейнт Брайд"в Лондон. В петък двамата сключиха брак в имение в централната част на Лондон, а днес те си казаха "Да" и пред Бог, информира Нова телевизия.

На церемонията в църквата присъстваха редица известни личности, сред които актьорът Майкъл Кейн, композиторът Андрю Лойд Уебър и художничката Трейси Емин, драматургът Том Стопард, музикантът Боб Гелдоф и бившият член на "Ролинг стоунс" Бил Уайман.

За 84-годишния Мърдок това е четвърти брак, след като през 2013 г. той се разведе с третата си съпруга Уенди Денг. Той започна да се среща с Джери през септември миналата година. Двамата обявиха годежа си в началото на годината в секцията за сватби, раждания и починали на издание „Таймс“, на което Мърдок е собственик.

Това няма да е и първият брак на Хол. Преди това тя беше женена за рок легендата Мик Джагър. Двамата са заедно от 1977, а през 1990 сключват брак. Девет години по-късно обаче се развеждат, след като става ясно, че Мик има дете от бразилския топмодел Лучияна Морад. Джагър и Хол имат четири деца – моделът Джорджия Мей на 24, Елизабет на 32, Габриел на 18 и Джеймс на 30.

Източник: Нова Телевизия
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари