Румен Радев отвърна на Борисов: Гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване

0
"Чуваме истерията на човек, който се опитва да прехвърли своята отговорност върху другите, както винаги прави", заяви Радев
"Чуваме истерията на човек, който се опитва да прехвърли своята отговорност върху другите, както винаги прави", заяви Радев Снимка: БГНЕС / Архив

Президентът Румен Радев коментира в личния си профил изказванията на бившия премиер Бойко Борисов: 

Продължаваме да слушаме гузната истерия на политика, който съсипа българското здравеопазване, прогони лекарите, игнорира протеста на сестрите. Бойко Борисов имаше 12 години да реформира здравната система, да изгради национална детска болница, да достави медицински хеликоптери, да задържи младите лекари в България. Чуваме истерията на човек, който се опитва да прехвърли своята отговорност върху другите, както винаги прави.

Служебното правителство прави всичко възможно да овладее здравната криза като осигури работоспособност на всички лечебни заведения, така че да преминем през това изпитание, без да затваряме държавата, без да лишаваме българите от социален и културен живот, от възможностите да упражняват своята професия и да имат доходи, без да прекъсваме производствените вериги и да разсипваме бизнеса.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Реших да се сдобря с жената. Викам си, що не ѝ купя рокля? Лошото е, че се събуди гадината, точно когато я мерех с рулетката.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари