Бойко Борисов е загрижен: От чалгата щели сме да минем на рап

0
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че върне ли се ГЕРБ на власт ще дострои започнатите проект в инфраструктурата
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че върне ли се ГЕРБ на власт ще дострои започнатите проект в инфраструктурата Снимка: Фейсбук

Върне ли се ГЕРБ на власт, щяла да си дострои започнатото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обеща, че върне ли се ГЕРБ на власт ще дострои започнатите проект в инфраструктурата.

„Ние си изпълняваме ангажимента и ще си достроим това, което се си започнали и това не са агитации и да ви обещавам, защото огромната част от строителството се вижда“, коментира той в Пловдив, предаде Dnes.bg

Борисов обеща, че когато ГЕРБ влезе отново в управлението да компенсираме общината за спортната зала целево със средствата, които местните власти са инвестирали, „за да могат другите граждани с други приоритети да не гледат на криво“.

Преди седмица се обзаложих с Радев, че за Нова година токът ще стане 500 лева, а довечера борсата ще затвори на над 567 лева. При лошия Бойко 10 години токът беше 70 лева регулиран пазар“, каза Борисов.

Той коментира и протеста на пътните фирми.

„Колко струва вече желязото, бетонът и не разбирам колко малоумни са тези хора в момента. Ако ние управлявахме днес и строителните компании са отпред на протест, единственото което щях да направя е да им дам ясен знак, че лотовоте трябва да се построят в срок, защото при днешните цени - над 30% поскъпнали, те ще капитулират веднага или бързо трябва да използват материалите, или ще фалират, а те ги карат да не работят и да стоят на протест“, посочи лидерът на ГЕРБ.

„800 милиона лева сложихме в отделна сметка, за да разплатят това, което са построили фирмите. Парите бяха осигурени.

Радев вика - Борисов е виновен!. За кое? Той е невинен за всичко, все едно 5 години не е бил държавен глава,

били сме заложили капани, къде са капаните“, отбеляза Борисов.

30 дена стоят и гледат корабът „Вера Су“ как потъва, от „Столипиново да бяха взели хора, досега да са го изнесли. От Ротердам да бяха взели кранове, досега да са го изнесли, но и товарът май не се знае какъв е“, коментира лидерът на ГЕРБ.

Борисов разкритикува управляващите и заради пика на поредната вълна от коронавируса.

Сега в Европа стадионите са пълни, а при нас няма публика, при нас беше обратното“, посочи той.

Казват - при ГЕРБ умират хората. Умираха, когато светът не знаеше какво е това, тогава световни лидери търчахме по заводи да търсиме маски, шнорхели, сега знаем какво е, има ваксини, а ние изхвърляме ваксини, норвежците по-прости ли са от нас, взеха нашите ваксини да се ваксинират трети път“, отсече лидерът на ГЕРБ.

Според него служебното правителство плаща с 30% по-малко на лекарите в условията на нов пик на епидемията.

„Една сфера ми покажете, когато да са направили нещо. Слави им попя хубаво, сега Ицо Хазарта ще смени малко чалгата“, коментира той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари