Румен Петков: Украйна е държавата, чието население е най-голям носител на СПИН

28
Знаем ли ваксинационният паспорт на бягащия украинец какво ни носи, пита председателят на ПП АБВ
Знаем ли ваксинационният паспорт на бягащия украинец какво ни носи, пита председателят на ПП АБВ Снимка: Пресцентър на партия АБВ

Според него трябва да има международно разследване за лабораториите

Виктория Нюланд под клетва обяви, че в Украйна има 30 лаборатории за биологически изследвания и последва заповед за ликвидиране на щамовете в тези лаборатории. Украйна е до нас и вече в нас.

Това заяви председателят на ПП АБВ Румен Петков в предаването “Не се страхувай!” с Васил Василев по Телевизия Евроком.

Според него трябва да има международно разследване за лабораториите.

На границата как изследваме здравословното състояние на влизащите украинци. Това е държавата, чието население е най-голям носител на едно твърде специфично заболяване като СПИН. Това е държава, в кяото някои от дифтериите не подлежат на ваксинация. Знаем ли ваксинационният паспорт на бягащия украинец какво ни носи”, посочи Петков.

Видяхме една украинска гражданка с много милиони долари на унгарската граница, следим ли пренасянето на наркотици, допълни председателят на АБВ.

"Подчертавам, че украинските бежанци са добре дошли, не искам да бъде грешно тълкуван", добави той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    26
    баьо
    Егати дъртата лъжа, изречена от патологичен уриниращ във фонтани лъжец....
  • -2
    25
    Фонтана
    Пиш.. пишш..пишкам си във фонтана
  • 3
    24
    Боли ме шнура
    На тоя единствено в главата му е в кой шадраван да се исипе.
  • -2
    23
    До 22-рия от Умно село ...
    Да, "Неизбежното дойде", за съжаление не само в глупавите ти разсъждения. Необходимо е да се разбере какво представлява слабоумието, защо пречи на живота ни и как се проявява. Както се казва, трябва да се срещнете с врага си лице в лице. Глупостта е опасна и заразна – неведнъж великите хора са предупреждавали за това. Тя се разпространява като горски пожар и поразява ума. Липсата на разпознаване на полутонове, контекст и ситуация – това със сигурност не е характерно за умните хора.
  • -6
    22
    Неизбежното дойде
    Да драги ми 21-ви, наистина неизбежното стана. Показа на всички своята злоба и плиткоумие. Показа, че си чел само едно книжле "Наръчник на КГБ активиста". Явно в едно посолство ги раздават безплатно.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари