Родителите на Ивана: За да си тръгне от училище без телефон, сигурно е била бясна

4
Дъщеря ни не ходи никъде без телефон, твърдят майка и бащата на изчезналото момиче
Дъщеря ни не ходи никъде без телефон, твърдят майка и бащата на изчезналото момиче Снимка: 24 часа

Дъщеря ни не ходи никъде без телефон, твърдят майка и бащата на изчезналото момиче

"Дъщеря ни не ходи никъде без телефон. За да го остави в раницата и да си тръгне от училище преди последния час, сигурно е била много бясна. Купила си е парацетамол, защото беше настинала и са ѝ направили забележка да не пие хапчета, вероятно някой учител." Това разказва Мария Георгиева, майка на изчезналата в четвъртък по обяд 17-годишна Ивана от Дупница, пише 24 часа. Момичето си е тръгнало преди да приключи последният час, като оставило раницата си и в нея мобилния телефон и казало, че майка ѝ ще дойде по-късно да ѝ прибере багажа, твърдят родителите.

"Благодарни сме на хората, които не спират да я търсят, молим се на Господ да я намерят жива и здрава. Предполагаме, че е много изплашена", допълват родителите. Казват, че момичето е имало проблеми със съучениците си. Било е с дълга коса, но се наложило да се подстриже, но засега отказват да обяснят каква е била причината. Обичала да се разхожда из града, но нямала приятели. Към 12:00 часа в четвъртък класната се обадила на майката, за да ѝ каже, че Ивана си е тръгнала. По това време пък, ученичката е поискала телефон от непозната жена пред Военна болница, и е позвънила на майка си. "Тогава говорех, но след това върнах обаждане на този номер, но никой не ми вдигна", допълва майката.

В Дупница се коментира, че изчезналата Ивана е била подлагана на тормоз от съучениците си. С нея е работил и психолог и психиатър. Кметът на Дупница Първан Дангов обеща да предизвика проверка за това каква е била средата в учебното заведение. В същото време пък родители на ученици от класа ѝ казват, че самите деца са подавали сигнали за особеното поведение на Ивана и са настоявали тя да се лекува.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 7
    2
    sfsf
    родителите видимо се тревожат подлаганА на тормоз училищен стрелец ? прогнило общество
  • -6
    1
    Момиченцето
    е било на психиатър. Неспособно да си сдържа нервите и напуска самоволно учебните занятия. Т.е. по всички съществуващи критерии е непригодно за такава форма на обучение. Но родителите се правят на ударени, за да е детето им при другите и да е като другите. А очевидно не е. Добре, че се е махла, защото не се знае какво можеше да се случи на тези, които знаят защо са там. Но това нейните родители не ги интересува. И сега ще разследват учебната среда. Бясна била???
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари