Обявиха Ивана за общонационално издирване

1
Момичето е в неизвестност от 22 февруари
Момичето е в неизвестност от 22 февруари

Момичето е в неизвестност от 22 февруари

Продължава издирването на 17-годишното момиче от Дупница, като периметърът се разширява, съобщиха от полицията в Кюстендил. От там посочиха, че днес на терен работят над 150 служители на МВР от Кюстендилска област, жандармеристи и доброволци.

Момичето е в неизвестност от 22 февруари, родителите му са съобщили в полицията в града в четвъртък в 22:00 часа, че не се е прибрала и търсят помощ. Служителите от Районно управление (РУ) Дупница са предприели незабавни издирвателни действия, момичето е обявено и за общодържавно издирване, казаха още от полицията.

Оттам припомниха, че в РУ Дупница работи оперативен щаб, който координира действията на екипите и се ръководи от директора на Областната диркеция на МВР - старши комисар Светослав Григоров.

В акцията участват кучета, ползват се и термокамери. Още от рано сутринта днес в социалните мрежи отново се организират доброволци, които се включиха в обхождането на терените около Дупница.

От вчера в Дупница се коментира, че изчезналата 17-годишна Ивана Георгиева е била подлагана на тормоз от съучениците в класа ѝ. Поради тази причина с нея е работил и психолог и психиатър, родителите ѝ са я водили на консултация и в Кюстендил. Кметът на Дупница каза вчера, че ще предизвика проверка по отношение на това каква е била средата в учебното заведение, предава БТА.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари